Καρτοσυμβόλαιο MTN Up2U

Τα πιο κάτω MTN Up2U πλάνα παύουν να είναι διαθέσιμα εμπορικά, απο τις 27/1/2015.

 

MTN Up2U 20 

20€ χρόνος ομιλίας

50 SMS προς όλα τα Εθνικά Δίκτυα

€20.00

Μηνιαίο Πάγιο

MTN Up2U 30

30€ χρόνος ομιλίας

80 SMS προς όλα τα Εθνικά Δίκτυα

€30.00

Μηνιαίο Πάγιο

 

Πόσο χρόνο ομιλίας και γραπτών μηνυμάτων μου δίνει κάθε πακέτο;
Το MTN Up2U σου προσφέρει πιστωτικό όριο ύψους €20 ή €30. Επέλεξε το όριο που επιθυμείς με βάση τις δικές σου ανάγκες και αυτό θα είναι και το ποσό που θα βλέπεις στον μηνιαίο σου λογαριασμό.


Εάν ξεπεράσω το όριο μου δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τη γραμμή μου;
Eίναι δική σου επιλογή. Σε περίπτωση που ξεπεράσεις το πιστωτικό σου όριο, το οποίο έχεις επιλέξει, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας ή μηνυμάτων για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τη γραμμή σου. Οι κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας ή μηνυμάτων είναι διαθέσιμες σε οποιοδήποτε κατάστημα ΜΤΝ, περίπτερα, επιλεγμένους συνεργάτες καθώς και ηλεκτρονικά.


Πόσα γραπτά μηνύματα συμπεριλαμβάνει το πακέτο MTN Up2U;
Η ΜΤΝ θα σου προσφέρει δωρεάν κάθε μήνα τα γραπτά μηνύματα που αντιστοιχούν στο πλάνο σου. Δηλαδή, εάν επιλέξεις το MTN Up2U με όριο €20, θα έχεις κάθε μήνα 50 γραπτά μηνύματα ΔΩΡΕΑΝ. Αν έχεις επιλέξει το MTN Up2U με όριο €30, τότε θα έχεις κάθε μήνα 80 γραπτά μηνύματα ΔΩΡΕΑΝ.

Πώς θα γνωρίζω πόσα έχω ξοδέψει;
Μπορείς να μάθεις το υπόλοιπο σου οποιαδήποτε στιγμή, καλώντας 2020, ή το *202#, ή το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 136. Μπορείς να εγγραφείς στο MyMTN μέσω της ιστοσελίδας www.mtn.com.cy όπου θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στον αναλυτικό σου λογαριασμό και να δεις τις πληροφορίες που είναι καταχωρημένες. 

 

Όροι & Προϋποθέσεις
  • Τα ΜΤΝ Up2U πλάνα συμπεριλαμβάνουν ένα σταθερό όριο το οποίο είναι πλήρως τιμολογούμενο στο τέλος κάθε μήνα ανεξάρτητα από τη χρήση. Οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο ποσό/όριο δεν μεταφέρεται.
  • Με τη συμπλήρωση του σταθερού ορίου θα επιτρέπονται μόνο εισερχόμενα μηνύματα και κλήσεις εκτός και αν ο λογαριασμός πιστωθεί με κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας ΜΤΝ.
  • Η περίοδος ισχύος για τις προπληρωμένες κάρτες ανανέωσης είναι 12 μήνες. Οποιοδήποτε υπόλοιπο προπληρωμένου χρόνου ομιλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη συμπλήρωση του σταθερού ορίου.
  • Οι συνδρομητές ΜΤΝ Up2U μπορούν να χρησιμοποιούν τη γραμμή τους και στο εξωτερικό, σε χώρες με τις οποίες έχουμε συμφωνίες Διεθνούς Περιαγωγής προπληρωμένης υπηρεσίας για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Ισχύουν οι χρεώσεις περιαγωγής MTN PayMonthly. Για χρεώσεις και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mtn.com.cy ή καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΜΤΝ στο 136.
  • Ισχύουν οι υφιστάμενοι όροι των MTN PayMonthly και ΜΤΝ PayAsYouGo υπηρεσιών.

 

 

Σχετικά αρχεία

MTN Up2U

  • MTN Up2U - αρχείο 'PDF' (1332 Kb)