Συχνές Ερωτήσεις

Τί είναι το MTN Play;


Το MTN Play είναι η παγκόσμια κινητή πύλη της ΜΤΝ (mobile portal), μέσα από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε πλούσιο περιεχόμενο και υπηρεσίες στο κινητό σας, όπως ringtones, wallpapers, παιχνίδια, ειδήσεις, πληροφορίες και αποτελέσματα αθλητικών αγώνων.

Το MTN Play προσφέρει στους χρήστες το τελευταίο διεθνές περιεχόμενο για κινητά, αλλά και ένα ευρύ φάσμα τοπικού περιεχομένου

 

Πόσα στοιχίζει;


Προς το παρόν η πλοήγηση μέσω κινητού τηλεφώνου στο MTN Play χρεώνεται, εκτός αν είστε συνδρομητής σ’ένα από τα σχέδια δεδομένων της ΜΤΝ.  Οι τιμές του περιεχομένου συμπεριλαμβάνουν και τη χρέωση για download. Αυτό σημαίνει ότι όταν κατεβάζετε περιεχόμενο θα χρεώνεστε μόνο την τιμή που αναγράφεται δίπλα στο κάθε αντικείμενο περιεχομένου.


Μπορώ να κατεβάσω περιεχόμενο από το browser του υπολογιστή μου;


Μπορείτε να διαβάσετε, να επιλέξετε και να αγοράσετε περιεχόμενο από το browser του υπολογιστή σας, ενώ το περιεχόμενο θα σταλεί στο κινητό σας. Ακολουθείστε μία απλή διαδικασία εγγραφής του αριθμού του κινητού σας στο MTN Play. Μόλις επιλέξετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε να κατεβάσετε, θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος (link) στο κινητό σας μέσω SMS το οποίο θα σας κατευθύνει στη σελίδα WAP μέσα από την οποία θα μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο. Η χρέωση θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του download, όταν δηλαδή «φορτωθεί» το περιεχόμενο που έχετε επιλέξει.


Eίμαι χρήστης της υπηρεσίας BlackBerry, μπορώ να κατεβάσω περιεχόμενα για το BlackBerry κινητό μου;


• Αυτή τη στιγμή η υπηρεσία ΜΤΝ Play δεν είναι διαθέσιμη για χρήστες κινητών BlackBerry. Μπορείτε να δείτε την υπηρεσία MTN Play από το κινητό σας αλλά δεν μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο