Πλάνα Mobile Broadband

Αν θες να είσαι συνδεδεμένος παντού και πάντοτε μέσω του φορητού σου υπολογιστή ή του tablet σου, η ΜΤΝ προτείνει σύνδεση με mobile broadband, με πλάνο ΜΤΝ Internet Everywhere ή MTN Mobile Broadband. Με ένα μικρό USB stick ή με την κάρτα SIM που θα έχεις πάντα μαζί σου θα μπορείς να συνδεθείς με το internet στη στιγμή όπου κι αν βρίσκεσαι, για να σερφάρεις, να ελέγξεις την ηλεκτρονική σου αλληλογραφία, να κατεβάσεις videos και μουσική ή να ενωθείς με τους λογαριασμούς σου σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.


 Mπορείς να το χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία mobile broadband και σε επιτραπέζιους υπολογιστές, ενώ θα μπορείς επίσης να επικοινωνείς με φίλους και συνεργάτες μέσω SMS, αφού το πλάνο σου επιτρέπει να στέλνεις SMS από τον υπολογιστή σου ή το tablet σου!


Με MTN Internet Everywhere και ΜΤΝ Mobile Broadband, έχεις εγγυημένα υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέσω των τεχνολογιών 4G, 3G+, 3.5G, 3G και GPRS του δικτύου της ΜΤΝ. Μέσω της αδιάκοπης εναλλαγής μεταξύ των τεχνολογιών αυτών, παραμένεις πάντα συνδεδεμένος στις υψηλότερες διαθέσιμες ταχύτητες ανάλογα με τις δυνατότητες του δικτύου της περιοχής σου.

 

Πλάνα MTN Internet Everywhere 

 4G/3GΣυμπ. όγκος δεδομένωνData sharing Μηνιαίο ΠάγιοΧρέωση για επιπρόσθετη χρήση
MTN Internet Everywhere 11GB€16.00€0.0305/MB
MTN Internet Everywhere 22GB€23.00€0.0305/MB
MTN Internet Everywhere 35GB€39.99€0.0179/MB
MTN Internet Everywhere 420GB€55.99€0.0179/MB

Με πλάνο MTN Internet Everywhere μπορείς επίσης να μοιράζεσαι τον όγκο δεδομένων σου με όλες τις συσκευές σου, χρησιμοποιώντας κάρτα Multi SIM, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

 

Πλάνα MTN Mobile Broadband

Πλάνο MTN Mobile Broadband  4G/3GΜηνιαίο ΠάγιοΧρέωση Για Επιπρόσθετη Χρήση 
MTN Mobile Broadband 20MB €2.52 €0.4068/MBeStore_button_GR
MTN Mobile Broadband 150MB €5.05 €0.4054/MBeStore_button_GR
MTN Mobile Broadband 250MB €8.12 €0.0424/MBeStore_button_GR
MTN Mobile Broadband 500MB €12.71 €0.0366/MBeStore_button_GR


Περιστασιακή Χρήση: Ιδανικό για περιστασιακούς χρήστες του διαδικτύου και βασίζεται στα ΚΒ που καταναλώνει ο συνδρομητής. Η χρέωση ανά 2ΚΒ είναι €0.001997 (€1.02 ανά MB συμπ. ΦΠΑ).

Τέλος σύνδεσης €4.99 για κάθε νέο συμβόλαιο, με εφάπαξ χρέωση στο πρώτο μηνίαιο λογαριασμό.

 

 

Όροι & Προϋποθέσεις - Πλάνα MTN Mobile Broadband
 • Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
 • Η υπηρεσία συμπεριλαμβάνει τον εκάστοτε όγκο δεδομένων ανά πλάνο και η χρήση της είναι δυνατή μόνο κάτω από το δίκτυο της ΜΤΝ εντός Κύπρου.
 • Η χρήση της υπηρεσίας στο εξωτερικό υπόκειται στις χρεώσεις περιαγωγής που ισχύουν για την κάθε χώρα. 
 • Αν παραμείνει κάποιο υπόλοιπο δεδομένων στο τέλος του μήνα αυτό δεν μπορεί να μεταφερθεί στον επόμενο μήνα.
 • Η χρήση της υπηρεσίας χρεώνεται ανά 2KB εκτός των MTN Mobile Broadband 5GB και 25GB στις οποίες η χρήση χρεώνεται ανά 1ΜΒ.
 • Η ΜΤΝ δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε διακοπή της υπηρεσίας λόγω εξάντλησης του προκαθορισμένου μεγέθους δεδομένων.
 • Ακόμα κι αν η κάρτα SIM δεν βρίσκεται στην κατοχή του συνδρομητή, η χρήση της υπηρεσίας από την εν λόγω κάρτα SIM θα εξακολουθεί να χρεώνεται στον MTN Mobile Broadband λογαριασμό του συνδρομητή.
 • Σε περίπτωση που η κάρτα SIM απολεσθεί ή κλαπεί, ο συνδρομητής θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΜΤΝ στο 136 για να απενεργοποιήσει την υπηρεσία.
 • Οι ταχύτητες διαδικτύου εξαρτώνται από τη χωρητικότητα δικτύου στην περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης, καθώς και από τη συσκευή που χρησιμοποιεί. 
 • Η οθόνη μέτρησης της χρήσης που εμφανίζεται στην εφαρμογή MTN Mobile Broadband είναι ενδεικτική και μόνο και πιθανόν να έχει απόκλιση από την πραγματική χρήση της συσκευής σας για διαφόρους λόγους όπως και σφάλμα λογισμικού.
 • Σε περίπτωση που η κάρτα SIM χρησιμοποιηθεί σε άλλο τερματικό εξοπλισμό και/ή συσκευή, η συγκεκριμένη χρήση όγκου δεδομένων δεν θα εμφανίζεται στη μέτρηση της εφαρμογής.
 • Για το υπόλοιπο του λογαριασμού σας καθώς και το υπόλοιπο του όγκου δεδομένων σας, μπορείτε να στείλετε SMS στο 1155 ή να επικοινωνήσετε με το 136.
 • Συστήνεται η προσοχή χρήσης εφαρμογών που διακινούν μεγάλο όγκο δεδομένων (π.χ. ταινίες, εικόνες, χάρτες, φωτογραφίες) καθότι προκαλούν ψηλούς λογαριασμούς.

 

Όροι & Προϋποθέσεις - Πλάνα MTN Internet Everywhere
 1. Τα πλάνα Internet Everywhere είναι διαθέσιμα για όλους τους συνδρομητές MTN PayMonthly (MTN 140, 350, 600, 900 and 1600, MTN SMART S, M, L and Unlimited) και Up2U (οι «ΜΤΝ Συνδρομητές»).
 2. Τα Internet Everywhere πλάνα συμπεριλαμβάνουν τον εκάστοτε όγκο δεδομένων ανά πλάνο και η χρήση τους είναι δυνατή μόνο κάτω από το δίκτυο της ΜΤΝ εντός Κύπρου. Η χρήση της υπηρεσίας στο εξωτερικό υπόκειται στις χρεώσεις περιαγωγής που ισχύουν για την κάθε χώρα.
 3. Η υπηρεσία Multisim προσφέρεται δωρεάν (τέλη σύνδεσης και μηνιαίο πάγιο). Οι όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας Multisim ισχύουν συμπληρωματικά. Πατήστε εδώ για να τους διαβάσετε.
 4. Οι όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας MTN Mobile Broadband ισχύουν συμπληρωματικά.

 

Περισσότερα