Ευχήσου το. Κέρδισέ το!

Δημοσίευση: Ιανουάριος 26, 2017

Για ακόμα μια φορά, η ΜΤΝ απέδειξε έμπρακτα ότι δίνει πάντα περισσότερα, αφού μέσα από το παιχνίδι της "Ευχήσου το. Κέρδισέ το!», έδωσε κατά τη διάρκεια των φετινών γιορτών, την ευκαιρία στον κόσμο να επιλέξει το smartphone και το tablet και το αξεσουάρ που θα ήθελε να κερδίσει. Σε 6 εβδομάδες, 6 τυχεροί κέρδισαν δώρα συνολικής αξίας άνω των €6000 από την ΜΤΝ, ενώ χιλιάδες άλλοι έλαβαν έκπτωση 20% για αγορές από τα καταστήματα ΜΤΝ!

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία, στο MyMall στη Λεμεσό, στο Kings Avenue Mall στην Πάφο και την Παραμυθούπολη στην Λευκωσία. Η διαδικασία του εντυπωσιακού παιχνιδιού γινόταν ηλεκτρονικά μέσω tablets. Οι φίλοι της ΜΤΝ που επισκέπτονταν τον χώρο που βρισκόταν η προωθητική ομάδα της MTN, καλούνταν απλά να επιλέξουν το smartphone (ανάμεσα στα Apple iPhone 7, Samsung Galaxy S7edge, LG G5 SE), το tablet (Apple iPad 4 Mini, Apple iPad Air 2, Samsung Galaxy TAB A) και αξεσουάρ (powerbank, selfie stick, Hands-free) που θα ήθελαν να κερδίσουν. Ο κάθε νικητής, κέρδιζε και τα 3 δώρα που επέλεξε.
Οι νικητές των εβδομαδιαίων κληρώσεων ήταν οι Ανδρέας Παρασκευά από τη Λεμεσό, Γιαννάκης Πουλλής από τη Λεμεσό, Έλενα Βασιλείου από τη Λευκωσία, Μαρία Λάρκου από την Λάρνακα, Δέσποινα Χαραλάμπους από την Πάφο και Ουράνιος Ευρυπίδου από τη Λευκωσία.

Δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι είχαν άτομα άνω των 18 ετών.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα. Αυτά τα Χριστούγεννα μοίρασε χαρά και πλούσια δώρα αξίας πάνω των €6.000 και πρόσφερε εκπτώσεις 20% σε χιλιάδες συμμετέχοντες!