Η ΜΤΝ σου προσφέρει αξέχαστα Χριστούγεννα ΚΑΙ με 50% έκπτωση στο μηνιαίο σου πάγιο ΚΑΙ με έκπτωση μέχρι €200 για νέα συσκευή!

Δημοσίευση: Νοέμβριος 29, 2013

Η ΜΤΝ υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με μια ανεπανάληπτη προσφορά που  απευθύνεται σε νέους αλλά και σε υφιστάμενους συνδρομητές της.

Μεταφέροντας τον αριθμό τους σε ΜΤΝ PayMonthly, οι νέοι συνδρομητές απολαμβάνουν ΚΑΙ 50% έκπτωση στο μηνιαίο τους πάγιο για 18 ολόκληρους μήνες αλλά ΚΑΙ μέχρι €200 έκπτωση για αγορά νέας συσκευής! Το ύψος της έκπτωσης που θα λάβει ο κάθε συνδρομητής, εξαρτάται από το ΜΤΝ PayMonthly πλάνο  που θα επιλέξει. 

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές MTN PayMonthly, των οποίων το συμβόλαιο λήγει, εφόσον προχωρήσουν σε ανανέωση με νέο 18μηνο συμβόλαιο, θα πάρουν επιπρόσθετους βαθμούς επιβράβευσης με συνολικό όφελος έως και €175, για να τους εξαργυρώσουν σε αγορές προϊόντων τεχνολογίας.

Επισκεφθείτε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, ένα MTN Store ή ένα από  τα καταστήματα επιλεγμένων αντιπροσώπων και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια των MTN PayMonthly πλάνων, τις μεγαλύτερες εκπτώσεις για αγορά κινητού και το κορυφαίο 3G+ δίκτυο της ΜΤΝ.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα και ειδικά αυτά τα Χριστούγεννα: γιορτάζει μαζί σου με μια προσφορά που θα θυμάσαι για πολύ καιρό!