Δύο τυχεροί συνδρομητές της MTN απόλαυσαν ζωντανά τον τελικό του ‘The Voice’ στην Αθήνα!

Δημοσίευση: Μάρτιος 9, 2017

Η MTN, χορηγός του “The Voice of Greece”,  έδωσε την ευκαιρία σε 2 τυχερούς συνδρομητές της και σε ένα φίλο ή φίλη τους να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να απολαύσουν από κοντά τον φαντασμαγορικό τελικό του μουσικού διαγωνισμού στην Αθήνα στις 2 Μαρτίου.

Ο Αντρέας Μιλτιάδου και η Κρυστάλλω Αρχοντίδου είναι οι 2 τυχεροί του διαγωνισμού που έτρεξε η MTN στη σελίδα της στο facebook, ένας διαγωνισμός που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φίλων της ΜΤΝ στο facebook με   τεράστια συμμετοχή. Το δώρο για τον κάθε νικητή περιλάμβανε δύο αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα, διαμονή σε ξενοδοχείο για ένα βράδυ και είσοδο στον τελικό του ‘the Voice’.

Οι 2 νικητές επέλεξαν από ένα φίλο τους ο κάθε ένας για να τους συνοδεύσει στο ταξίδι και έτσι οι 4 τους πέταξαν με την ΜΤΝ στην Αθήνα για να ζήσουν τον παλμό του τελικού του ‘the Voice’ το βράδυ της Πέμπτης 2 Μαρτίου.  Ένας εντυπωσιακός και συναρπαστικός τελικός που είχε απ’ όλα: λάμψη, πολύ χειροκρότημα, αγωνία, χιούμορ, και φυσικά πολλή μουσική. 

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα και μέσα από τέτοιους διαγωνισμούς χαρίζει δώρα και μοναδικές εμπειρίες στους συνδρομητές της.