Αυτή δεν είναι ακόμη μία Χριστουγεννιάτικη προσφορά. Αυτή είναι η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της ΜΤΝ!

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 5, 2016

Η ΜΤΝ πρωτοπορεί και αυτά τα Χριστούγεννα με την πιο ολοκληρωμένη προσφορά. Όσοι μεταφέρουν τον αριθμό τους σε ΜTN Smart πλάνο θα έχουν έκπτωση στη συσκευή που θα επιλέξουν αλλά και στο μηνιαίο πάγιο για 24 ολόκληρους μήνες. H προσφορά ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές για ανανεώσεις σε συγκεκριμένα πλάνα συμβολαίου.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις συσκευές (smartphones, tablets, laptops) τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με το πλάνο της επιλογής σας και να επωφεληθείτε μοναδικής έκπτωσης και στη συσκευή αλλά και στο πάγιο.  

Για παράδειγμα, αν αυτά τα Χριστούγεννα ονειρεύεστε το κορυφαίο iPhone 7, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς σεντ αρχικά  με το Unlimited πλάνο, όλα με μόνο 53 ευρώ το μήνα! Όσοι προτιμάτε τα Android κινητά, τότε με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της MTN παίρνετε το εκπληκτικό Samsung Galaxy S7 edge χωρίς σεντ αρχικά με το Unlimited πλάνο, με μόνο 50 ευρώ το μήνα για 24 μήνες. 

Ελάτε στην MTN αυτά τα Χριστούγεννα και πάρτε το smartphone ή laptop ή tablet που επιθυμείτε μαζί με πλάνο MTN 4G Smart, όλα με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο. Αυτή δεν είναι ακόμη μία Χριστουγεννιάτικη προσφορά. Αυτή είναι η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της MTN και τέτοιες προσφορές γίνονται μόνο μια φορά. 

Η προσφορά είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ΜΤΝ, Stephanis και σε επιλεγμένους συνεργάτες.