Οι νικητές του διαγωνισμού ΜΤΝ PayAsYouGo - ALL IN ONE ταξιδεύουν στην Αθήνα για τη συναυλία της Lady Gaga!

Δημοσίευση: Σεπτέμβριος 25, 2014

Η MTN PayAsYouGo έδωσε την ευκαιρία σε μία τυχερή συνδρομήτρια και σε ένα φίλο ή φίλη της να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να απολαύσουν από κοντά την εκπληκτική Lady Gaga στην συναυλία που θα δώσει στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι τυχεροί αναδείχθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διοργάνωσε η MTN PayAsYouGo για τη νέα εφαρμογή της, ALL IN ONE.

Συγκεκριμένα, όλοι οι MTN PayAsYouGo συνδρομητές που κατέβασαν την εφαρμογή ALL IN ONE μέχρι 4 Σεπτεμβρίου, μπήκαν αυτόματα στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου για να κερδίσουν δύο αεροπορικά εισιτήρια προς και από την Αθήνα, διαμονή σε ξενοδοχείο για δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα και δύο εισιτήρια για την συναυλία της Lady Gaga. Μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Χαραλαμπία Χριστοδούλου.

Κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή ALL IN ONE, όλοι οι MTN PayAsYouGo συνδρομητές απολαμβάνουν επιπλέον αποκλειστικά προνόμια που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους στην επικοινωνία, τις αγορές, τη διασκέδαση και την ενημέρωση, απλώς αξιοποιώντας τα smartphone τους:

·         Με το ALL IN ONE HAPENNINGS, οι χρήστες είναι πάντοτε ενημερωμένοι για διαγωνισμούς και εκδηλώσεις καθώς και για τα happenings που διοργανώνει η MTN PayAsYouGo αποκλειστικά γι’ αυτούς.

·         Με το ALL IN ONE BUZZ έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για όλα τα νέα από την Κύπρο και τον κόσμο.

·         Με το ALL IN ONE DEALS έχουν εκπτώσεις έως και 15% για ρούχα, τρόφιμα, οπτικά κλπ.

·         Με το ALL IN ONE BONUS κερδίζουν δωρεάν λεπτά ομιλίας, SMS και όγκο δεδομένων, με την ανανέωση του χρόνου ομιλίας.

H ΜΤΝ PayAsYouGo δίνει πάντα περισσότερα:  εμπλουτίζει την επικοινωνία και χαρίζει προνόμια και δώρα σε όλους τους συνδρομητές της.