Ολοκληρώθηκε το TEDxLimassol με διαχρονικό χορηγό την MTN

Δημοσίευση: Οκτώβριος 8, 2015

Ένας από τους πιο δημοφιλείς συνεδριακούς θεσμούς στον κόσμο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για δεύτερη χρονιά στη Λεμεσό με 20 ομιλητές, 700 συμμετέχοντες, 100 εθελοντές και μεγάλο χορηγό την ΜΤΝ.

To TEDxLimassol, η διοργάνωση που αποσκοπεί να συμβάλει στην τοποθέτηση της πόλης ως επίκεντρο επιστημονικών, τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην ευρύτερη νοτιοανατολική Μεσόγειο, ολοκληρώθηκε στις 3 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ριάλτο με τη διαχρονική στήριξη της ΜΤΝ.

Με τη στήριξη στο TEDx της ΜΤΝ κατάφερε να προσδώσει με φρέσκια, hi-tec εικόνα στην όλη εκδήλωση με βάση διεθνή πρότυπα. Συνδέοντάς την παρουσία της με τη θεματολογία του TEDxLimassol “True Heroes”, έδωσε στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να ζήσουν τη δική τους ηρωική στιγμή και να την αποτυπώσουν σε φωτογραφία.  Με ένα υψηλής τεχνολογίας 3D photobooth, η ΜΤΝ σου έδινε την δυνατότητα να πετάξεις ανάμεσα σε ουρανοξύστες, να περπατήσεις το φεγγάρι ή να βρεθείς στην πιο ψηλή κορυφή του κόσμου.

Οι φωτογραφίες προβάλλονταν συνεχώς σε διάφορα σημεία στον χώρο και παράλληλα ανέβαιναν στην σελίδα της MTN στο Facebook, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να μοιραστεί την «ηρωική» του στιγμή στα social Media και να μπει σε κλήρωση για τα HD ακουστικά Beats By Dre από την ΜΤΝ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με θέμα True Heroes συμμετείχαν 700 άτομα, 100 εθελοντές και 20 ομιλητές και μουσικοί από το εξωτερικό και την χώρα.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα: στηρίζει πάντα καινοτόμες και δημιουργικές διοργανώσεις όπως το TEDx Limassol, που μεταφέρουν ιδέες και δίνουν εφόδια στους νέους, φέρνοντας μας πιο κοντά στη νέα ψηφιακή εποχή.