Η Safe Bulkers Management επιλέγει την MTN Business για τις επικοινωνιακές της ανάγκες

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 20, 2017

Η Safe Bulkers Management Ltd., περιλαμβάνεται τώρα στο συνεχώς διευρυμένο χαρτοφυλάκιο πελατών της MTN Business. Η εταιρία διαχείρισης πλοίων, με έδρα τη Λεμεσό, παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης στη Safe Bulkers Inc., η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Νέας Υόρκης (NYSE).

Μέσω της νέας συνεργασίας, η MTN Business θα είναι ο αποκλειστικός πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για τη Safe Bulkers Management Ltd. Ταυτόχρονα, θα γίνει εγκατάσταση ενός νέου τηλεφωνικού κέντρου, το οποίο θα επιτρέψει στην εταιρεία διαχείρισης πλοίων να επωφεληθεί από το υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας που παρέχει η MTN Business. Ήδη από τώρα, όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας απολαμβάνουν χρόνο ομιλίας, γραπτά μηνύματα και mobile internet στα εταιρικά τους τηλέφωνα, με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες του δικτύου MTN 4G.

Ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος της Safe Bulkers Management Ltd., σχολιάζει: «Με την MTN Business ως εταίρο αποκτούμε πρόσβαση σε ένα τεχνολογικά προηγμένο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και ένα εκτεταμένο δίκτυο 4G στην Κύπρο. Η επιλογή των κατάλληλων εταίρων που πληρούν τα υψηλά μας κριτήρια είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Επιλέξαμε την MTN Business ως ένα αξιόπιστο συνεργάτη επιχειρηματικών τηλεπικοινωνιών και λύσεων ICT στην Κύπρο».

Με τη σειρά της, η Διευθύντρια της MTN Business, κα. Alina Serban, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που εταιρείες σαν την Safe Bulkers Management Ltd, δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις τηλεπικοινωνιακές λύσεις της ΜΤΝ Business. Αποδεικνύουμε για ακόμη μία φορά ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε άριστη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Μέσα από το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4G κάλυψη στην Κύπρο που παρέχουμε, οι συνδρομητές μας βελτιώνουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους κάτι που σημαίνει ότι γίνονται ακόμη πιο ανταγωνιστικοί».

Η MTN Business, ο επιχειρηματικός βραχίονας της ΜΤΝ, αποτελεί την κορυφαία πρόταση της αγοράς για παροχή αποκλειστικών λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, οι οποίες στηρίζονται στο σύγχρονο, ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ. Οι επιχειρηματικοί πελάτες της MTN Business απολαμβάνουν αξιόπιστες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο, σταθερή και κινητή τηλεφωνία βασισμένη στο ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο ΜΤΝ 4G, και ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής.