Νέο website από την ΜΤΝ Business, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης

Δημοσίευση: Απρίλιος 3, 2014

Το νέο website της MTN Business βρίσκεται στην διάθεση του κοινού και ειδικότερα της επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου, που αναζητά άμεση και αποτελεσματική ενημέρωση και λύσεις για τις τηλεπικοινωνιακές της ανάγκες.

Η ιστοσελίδα αντανακλά τη φιλοσοφία της MTN Business “One Stop Telecom Solutions” και περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων της, καθώς και των υπηρεσιών υποστήριξης που παρέχει, οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις εξειδικευμένες ανάγκες των επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες του www.mtnbusiness.com.cy μπορούν να:

• Ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες λύσεις κινητής, σταθερής, δεδομένων και συνδεσιμότητας που παρέχει η ΜΤΝ Business στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
  • Διαπιστώσουν την πλήρη κάλυψη του δικτύου οπτικών ινών της MTN, όπως απεικονίζεται στους αναλυτικούς αναρτημένους χάρτες διασύνδεσης ανά πόλη και μεταξύ πόλεων
  • Επιλέξουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο επικοινωνίας με την MTN Business (αποκλειστική 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών-131, Προσωπικός Σύμβουλος, εξειδικευμένα ΜΤΝ Business Centers κ.ά.)
  • Ορίσουν συνάντηση με εκπρόσωπο της MTN Business, συμπληρώνοντας τη διαθέσιμη online φόρμα (Book an Appointment Online)

Ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business δήλωσε «Στόχος της ανανέωσης του website μας ήταν να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις στην αναζήτηση των πληροφοριών που χρειάζονται, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση του πολύτιμου χρόνου τους. Η δέσμευση της ΜΤΝ Business να οδηγεί τις εξελίξεις στην νέα ψηφιακή εποχή, δεν περιορίζεται μόνο στις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά επεκτείνεται και στην online παρουσία της».

ΜΤΝ  ΒusinessOne Stop Telecom Solutions”: Ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας για την επιχείρησή σας.