Νέο ΜΤΝ Store στο Nicosia Mall

Δημοσίευση: Νοέμβριος 23, 2018

Η ΜΤΝ ενισχύει το δίκτυο καταστημάτων της με νέο κατάστημα στο Nicosia Mall, το καινούριο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας. Το ολοκαίνουριο ΜΤΝ Store έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του και υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη ψηφιακή και τε-χνολογική εμπειρία στους επισκέπτες του. 

Ο σχεδιασμός του καταστήματος βασίζεται σε ένα νέο μοντέλο σχεδιασμού της ΜΤΝ που ήδη εφαρμόστηκε σε άλλα καταστήματα της εταιρείας και που έχει ως φιλοσοφία την δημιουργία μοντέρνων και άνετων χώρων με live συσκευές καθώς και την ψηφιακή παρουσίαση των προδιαγραφών του κάθε προϊόντος. Έτσι, στο τεχνολογικά προηγμένο κατάστημα της MTN, ο επισκέπτης μπορεί να μελετήσει, να δοκιμάσει και να συγκρίνει τις συσκευές και έπειτα να επιλέξει ανάμεσα στην μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει η εταιρεία.

Το σύγχρονο και πλήρως τεχνολογικό περιβάλλον του καταστήματος σε συνδυα-σμό με την άψογη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση που παρέχει το εξειδικευμέ-νο προσωπικό της ΜΤΝ, προσφέρουν στον επισκέπτη την καλύτερη δυνατή αγο-ραστική εμπειρία.

Το νέο κατάστημα που σχεδιάστηκε με διεθνή πρότυπα αποτελεί ένα ψηφιακό “στολίδι”, κάτι μπορεί να το διαπιστώσει ο κάθε ένας με μια βόλτα στο Nicosia Mall.

Η ΜΤΝ διαθέτει σήμερα 18 καταστήματα σε όλη την Κύπρο που είναι σε θέση να καλύψουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.