Νέο ΜΤΝ Store στο Kings Avenue Mall της Πάφου

Δημοσίευση: Νοέμβριος 21, 2013

Η παρουσία της ΜΤΝ στην Πάφο ενισχύθηκε με ένα ακόμα ΜΤΝ Store, το οποίο στεγάζεται εντός του πολυτελούς Kings Avenue Mall. Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στις 21 Νοεμβρίου, παράλληλα με τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου.

Στο νέο ΜΤΝ Store οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια high tech εμπειρία που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από smartphones, tablets, laptops, κινητά τηλέφωνα και accessories, τα οποία είναι ενεργοποιημένα και συνδεδεμένα με το αντίστοιχο λειτουργικό σύστημα, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.   

Οι εξειδικευμένοι Data Gurus του MTN Store θα βρίσκονται στη διάθεση των καταναλωτών, τόσο για να τους συμβουλέψουν αναφορικά με τις αγορές τους, όσο και για να τους διευκολύνουν στην επιλογή της καταλληλότερης υπηρεσίας ή πλάνου, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Το ΜΤΝ Store του Kings Avenue Mall χαρακτηρίζεται από μία επιπρόσθετη καινοτομία, καθώς στο εσωτερικό του φιλοξενεί ένα εξειδικευμένο κέντρο παροχής υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Πρόκειται για το τρίτο ΜΤΝ Business Center, το οποίο φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία νέα καταναλωτική εμπειρία αποκλειστικά για επιχειρήσεις.

Το νέο MTN Store της Πάφου αναμένεται να λειτουργήσει ως ο απόλυτος προορισμός όχι μόνο για τους ιδιώτες λάτρεις της τεχνολογίας, αλλά και για τις επιχειρήσεις που αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες τους. Έρχεται να προστεθεί στην ιδιόκτητη αλυσίδα καταστημάτων της ΜΤΝ, που ήδη αποτελεί τη μεγαλύτερη στην Κύπρο και ταυτόχρονα, ενισχύει σημαντικά την τοπική αγορά της Πάφου.

Η ΜΤΝ προσφέρει πάντα περισσότερα: με περισσότερα MTN Stores σε κάθε γωνιά της Κύπρου και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης που απευθύνονται εξίσου σε ιδιώτες και σε επιχειρήσεις.