Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΤΝ

Δημοσίευση: Οκτώβριος 31, 2013

Η ΜΤΝ έχει τη χαρά να ανακοινώσει τον νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Κίκη Κυριακίδη.

Ο κ. Κυριακίδης, με την πολυσχιδή συμβολή του στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μας, καθώς και με τη μακρόχρονη εμπειρία του στον χρηματοπιστωτικό κλάδο θα βοηθήσει σημαντικά την ΜΤΝ να επιτύχει τους επιχειρηματικούς της στόχους.

Η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου από τον κ. Κυριακίδη έρχεται στην πιο σημαντική φάση εδραίωσης του πρωταγωνιστικού ρόλου της ΜΤΝ στις τηλεπικοινωνιακές και τεχνολογικές εξελίξεις της Κύπρου.

Ο κ. Κυριακίδης γεννήθηκε το 1948 και είναι οικονομολόγος. Εξειδικεύτηκε στις Τραπεζικές Εργασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Bank of America. Ασχολήθηκε επί μακρόν με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Τραπεζική Πρακτική. Εργάστηκε για πέντε χρόνια σε εισηγμένη εταιρεία στη Γλασκώβη, Σκωτία, ως Administrator / Auditor.

Από το 1980 έως το 2011 ανέπτυξε σημαντική σταδιοδρομία στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο: Περιφερειακός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας, Γενικός Διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της USB Bank Cyprus.

Η ΜΤΝ, με την ανάδειξη του κ. Κυριακίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο, αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα και επενδύει περαιτέρω στις προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας.