Βραδιές γεμάτες μουσική με τη θρυλική Μαρινέλλα και τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο από την MTN Business

Δημοσίευση: Αύγουστος 2, 2017

Μια μοναδική μουσική εμπειρία χάρισε η MTN Business στο κυπριακό κοινό με ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα εκδηλώσεων σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, όπου οι θεατές απόλαυσαν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα και τον μοναδικό showman Τάκη Ζαχαράτο.

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα λαμπερό υπερθέαμα με τις μιμήσεις του Ζαχαράτου και τις συγκινητικές ερμηνείες της Μαρινέλλας, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα. Ο Τάκης Ζαχαράτος έδειξε για ακόμα μια φορά το αναμφισβήτητο χάρισμά του αλλάζοντας πολλά διαφορετικά πρόσωπα και φωνές προσφέροντας μεγάλες στιγμές διασκέδασης. Η συγκλονιστική Μαρινέλλα απογείωσε τους παρευρισκόμενους με τα διαχρονικά της τραγούδια.

Η MTN Business, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο προσεκτικά επιλεγμένες καλοκαιρινές συναυλίες, δίνει έτσι την ευκαιρία στους πελάτες της αλλά και στον κόσμο να απολαύσει από κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες «δραπετεύοντας» από την καθημερινή ρουτίνα.

 

Η MTN Business, ο επιχειρηματικός βραχίονας της ΜΤΝ, αποτελεί την κορυφαία πρόταση της αγοράς για παροχή αποκλειστικών επιχειρηματικών λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, οι οποίες στηρίζονται στο σύγχρονο, ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ.