Η ΜΤΝ στηρίζει την πρωτοβουλία των εργαζομένων της και ενισχύει τη φιλανθρωπική εταιρεία υποστήριξης οικογενειών και ατόμων «Αγκαλιάζω»

Δημοσίευση: Ιούλιος 16, 2013

Η ΜΤΝ, στο πλαίσιο της ετήσιας εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς των εργαζομένων της «21 Ημέρες Φροντίδας και Προσφοράς», συγκέντρωσε €5.000 για τη φιλανθρωπική εταιρεία υποστήριξης οικογενειών και ατόμων «Αγκαλιάζω» και τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λευκωσίας.

Το παραπάνω ποσό συγκεντρώθηκε εξολοκλήρου από Παζαράκι της ΜΤΝ που διοργανώθηκε για τον σκοπό αυτό στο MTN Store στη Λεωφόρο Μακαρίου, στις 6 και 7 Ιουνίου. Το παζαράκι της ΜΤΝ είναι μια πρωτοβουλία των εργαζομένων της ΜΤΝ και υποστηρίχθηκε από την ΜΤΝ, η οποία διέθεσε συσκευές, gadgets και αξεσουάρ τεχνολογίας προς πώληση σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Την επιταγή παρέλαβε η εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής εταιρείας υποστήριξης οικογενειών και ατόμων «Αγκαλιάζω», κ. Έρικα Βασιλείου, από την Διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΤΝ, κυρία Κάλλη Καδόγλου.

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: Στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας.