Το σταθερό δίκτυο δεδομένων της Εθνικής Τράπεζας στην ΜΤΝ Business μετά από ανοικτό, διεθνή διαγωνισμό

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 19, 2012

H ΜΤΝ Business, ο κλάδος της ΜΤΝ που ασχολείται με τους επιχειρηματικούς πελάτες, σημείωσε άλλη μια επιτυχία: Κέρδισε το διεθνή διαγωνισμό για το σταθερό δίκτυο δεδομένων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου), την τοπική θυγατρική του μεγαλύτερου και ισχυρότερου Ομίλου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στη νοτιανατολική Ευρώπη.
«Σε δύσκολες εποχές, όπως η σημερινή, η σωστή επιλογή στρατηγικών συνεργατών είναι προϋπόθεση ανάπτυξης μιας επιχείρησης» σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου), κ. Νικόλαος Μπέης.
Η επιλογή της ΜΤΝ Business από την Εθνική είναι ακόμη μια επίδειξη αξιοπιστίας για το εξειδικευμένο τμήμα Business to Business της ΜΤΝ που ισχυροποιεί το πλούσιο πελατολόγιό της.
Ήδη, κορυφαίες πολυεθνικές και κυπριακές επιχειρήσεις εμπιστεύονται την ΜΤΝ, όπως οι Τράπεζα Κύπρου, Societe General, Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers, Iacovou Brothers, J&P Avax, Αφοί Λανίτη, Unilever Tseriotis, Petrolina, Aphrodite Hills, Εκδοτικός Όμιλος ΔΙΑΣ, JCC Payment Systems, KONE Elevators, MSC Ship management, TNT Express, Lumiere TV, Logicom, Βάσσος Ηλιάδης, Piperaris Security, και πολλοί άλλοι.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ κ. Verkade εξηγεί σχετικά: «Με την ΜΤΝ Business οι πελάτες μας παίρνουν το καλύτερο deal της αγοράς. Πρώτον, αξιοποιούν το πιο σύγχρονο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στην Κύπρο, με άριστη κάλυψη όπου κι αν βρίσκονται. Δεύτερον, επιλέγουν το πλάνο και την υπηρεσία που τους ταιριάζει μέσα από ένα φάσμα επιλογών. Τρίτον, έχουν στη διάθεσή τους μια αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης, 24 ώρες και 7 μέρες την εβδομάδα και τέταρτον παίρνουν τις χαμηλότερες χρεώσεις, προγράμματα επιβράβευσης αλλά και εταιρικές εκπτώσεις που επιτρέπουν μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Γι’ αυτό μας εμπιστεύονται μερικές από τις καλύτερες εταιρείες στην Κύπρο».
Η MTN BUSINESS είναι ο βραχίονας της ΜΤΝ που ασχολείται αποκλειστικά με τους επιχειρηματικούς πελάτες της εταιρείας. Το τμήμα στελεχώνεται από μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών με γνώση και πείρα στις τηλεπικοινωνίες που, αξιοποιώντας τις υποδομές της ΜΤΝ, έχει τη δυνατότητα να καλύψει κάθε ανάγκη επικοινωνίας της σύγχρονης επιχείρησης.