ΜΤΝ Run in Colour 2016

Δημοσίευση: Σεπτέμβριος 13, 2016

Στις 8 Οκτωβρίου η Κύπρος ζει στους ρυθμούς του  ΜΤΝ RUN IN COLOUR, της χρωματιστής εκδήλωσης που στηρίζει παιδιά με καρκίνο. Το MTN RUN IN COLOUR, η ψυχαγωγική εκδήλωση με τρέξιμο ή περπάτημα 5 χιλιομέτρων μέσα στα χρώματα,  πραγματοποιείται στην Λεμεσό  στις 8 Οκτωβρίου και προσφέρει όλα τα καθαρά έσοδα σε παιδιά με καρκίνο του Ιδρύματος Ελπίδα.

Η ΜΤΝ παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη το  MTN RUN IN COLOUR, την  ψυχαγωγική εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα που προσκαλεί ανθρώπους κάθε ηλικίας να τρέξουν ή να περπατήσουν μέσα στα χρώματα στις 8 Οκτωβρίου  στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά του Ιδρύματος Ελπίδα που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Την ημέρα της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στις 3 το απόγευμα στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου για την προθέρμανση με χρωματοπόλεμο. Στις 4 θα ξεκινήσει η διαδρομή στα χρώματα. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν ή  θα περπατήσουν 5 χιλιόμετρα στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Στον μόλο θα περάσουν  κάτω από ειδικούς θαλάμους χρωμάτων, τα colour stations, απ’ τους οποίους βγαίνουν πολύχρωμοι. Στη διαδρομή οι συμμετέχοντες θα περάσουν δύο φορές κάτω από 5 θαλάμους χρωμάτων. Στον τερματισμό θα στηθεί ένα πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ με τον Jimmy D.

Πέρα από το ψυχαγωγικό κομμάτι, η εκδήλωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα αφού όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Ελπίδα που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο.  Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος άνθρωποι κάθε ηλικίας: παιδιά, νέοι, ομάδες από εταιρείες, ηλικιωμένοι. Με κάθε αγορά εισιτηρίου ,οι έφηβοι και οι ενήλικες παίρνουν φανέλα, γυαλιά, τσάντα και χρώμα. Χρώμα παίρνουν και τα παιδιά.

Το πρώτο RUN IN COLOUR πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ 6.000 συμμετοχές και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πέρσι 2 εβδομάδες πριν την εκδήλωση ενώ φέτος προπωλούνται ήδη στα περίπτερα Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό, στο περίπτερο Οκτάγωνο στην Λευκωσία, στο περίπτερο Τζιοβάννης στην Λάρνακα και Time-Out στην Πάφο. Παράλληλα, όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους διαδικτυακά στο www.runincolour.com.

Ο Chief Commercial Officer της ΜΤΝ κ. Θάνος Χρονόπουλος δήλωσε «Είμαστε υπερήφανοι που συνδιοργανώνουμε φέτος αυτόν το εκπληκτικό και πολύχρωμο θεσμό, το MTN Run In Colour. Ένα θεσμό που αφορά όλους γιατί έχει έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα γίνουν δωρεά στο Ίδρυμα Ελπίδα για τα Παιδιά με Καρκίνο. Επομένως, για το MTN Run In Colour, ζητούμε τη στήριξη όλων. Τη στήριξή σας για να προωθήσουμε αυτήν την ασύλληπτη εμπειρία με την τόσο σημαντική φιλανθρωπική αποστολή. Τον Οκτώβριο όλη η Κύπρος εισέρχεται στην εμπειρία της ΜΤΝ και συγκεκριμένα του MTN Run In Colour. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η ΜΤΝ υποστηρίζει το Run In Colour και από ό,τι καταλαβαίνω από την περσινή χρονιά, όλοι θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/runincolour και στο www.runincolour.com