Η ΜΤΝ ζωντανεύει τη Μακαρίου με ένα μοναδικό παζαράκι

Δημοσίευση: Ιούνιος 7, 2013

 

Η ΜΤΝ οργάνωσε τριήμερο παζαράκι με απίστευτα χαμηλές σε όλα τα είδη τεχνολογίας που έχει στη γκάμα της, προσφέροντας στους καταναλωτές ποιότητα σε πραγματικά χαμηλές τιμές και προκαλώντας κοσμοσυρροή στην ταλαιπωρημένη λεωφόρο Μακαρίου.

 

Στο κατάστημά της, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, η MTΝ διοργάνωσε παζαράκι για όλους τους φίλους της τεχνολογίας που θέλουν να δαπανήσουν λιγότερα και να πάρουν περισσότερα από έναν έμπιστο συνεργάτη. 

Το παζαράκι της ΜΤΝ, που έδωσε την ευκαιρία σε όλους να αγοράσουν προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές, ολοκληρώθηκε σε λιγότερες μέρες από τις προκαθορισμένες λόγω της απίστευτης προσέλευσης κόσμου και της εξάντλησης των προϊόντων!

Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για τις 6, 7 και 8 Ιουνίου αλλά ολοκληρώθηκε τελικά στις 7 Ιουνίου αφού οι καταναλωτές έδειξαν για ακόμη μια φορά την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους ΜΤΝ με αποτέλεσμα όλα τα προϊόντα να εξαντληθούν.

Παράλληλα, η ΜΤΝ με την ενέργειά της προκάλεσε εντυπώσεις και κοσμοσυρροή στην επηρεασμένη από την κρίση λεωφόρο Μακαρίου δίνοντάς της και πάλι ζωή.

Η ΜΤΝ προσφέρει πάντα περισσότερα: Μοναδικές ευκαιρίες στους καταναλωτές και ασταμάτητες προσφορές μέσα από το ισχυρό δίκτυο των καταστημάτων της.