ΜΤΝ PayAsYouGo Ανανέωσε τον χρόνο ομιλίας σου με μόνο €1 και με bonus €0.50

Δημοσίευση: Ιούλιος 8, 2013

Η ΜΤΝ PayAsYouGo ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνδρομητών της, προσφέροντας ευέλικτες λύσεις με ελάχιστο κόστος. Τώρα όλοι οι συνδρομητές MTN PayAsYouGo έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους με την νέα ηλεκτρονική κάρτα (Top-Up) αξίας μόνο €1 και με bonus χρόνο ομιλίας €0.50, αποκλειστικά από τα περίπτερα.

Όλοι μπορούν να ανακαλύψουν ένα ξεχασμένο ευρώ στις τσέπες ή στο αμάξι τους και πλέον με την MTN PayAsYouGo αυτό το ευρώ θα είναι αρκετό, για να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας τους ανά πάσα στιγμή. Κάνε τώρα Top-Up στην καρτοκινητή MTN PayAsYouGo με  €1 μόνο και πάρε ακόμα €0.50 δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις και SMS προς άλλους ΜΤΝ αριθμούς εντός Κύπρου. Τόσο η ηλεκτρονική κάρτα αξίας €1, όσο και ο επιπλέον δωρεάν χρόνος ομιλίας αξίας €0.50 μπορούν να αξιοποιηθούν εντός 24 ωρών.

Δεν θα ξεμείνεις ποτέ από χρόνο ομιλίας, ακόμα και όταν ο προϋπολογισμός σου είναι περιορισμένος και παράλληλα θα απολαμβάνεις τις χαμηλές χρεώσεις και άρτιες υπηρεσίες της MTN PayAsYouGo.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα: Συνεχίζει να παρέχει προσιτές και οικονομικές λύσεις και στους συνδρομητές καρτοκινητής.