Δωρεάν πακέτα καρτοκινητής MTN PayAsYouGo με εντυπωσιακά προνόμια προσέφερε η ΜΤΝ στους νεοσύλλεκτους των ΚΕΝ

Δημοσίευση: Ιούλιος 15, 2013

Η ΜΤΝ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των νέων στρατευμένων, μέσω των εκπροσώπων της πραγματοποίησε επισκέψεις στα ΚΕΝ Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου και πρόσφερε σε όλους τους νεοσύλλεκτους δωρεάν πακέτα σύνδεσης της καρτοκινητής MTN PayAsYouGo.

Παράλληλα, η ΜΤΝ ενεργοποίησε αποκλειστικά για τους νέους εθνοφρουρούς την υπηρεσία «Nonstop», η οποία τους επιτρέπει να μιλούν απεριόριστα προς άλλους ΜΤΝ αριθμούς με μόνο 5 ευρώ/μήνα. Σκοπός της επιπρόσθετης υπηρεσίας «Nonstop», είναι η απελευθέρωση της επικοινωνίας των νεοσύλλεκτων με ελάχιστο μηναίο κόστος.

Επίσης, οι νεοσύλλεκτοι ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα της νέας ηλεκτρονικής κάρτας ανανέωσης χρόνου ομιλίας (Top-Up) αξίας μόνο €1. Κάνοντας Top-Up με μόνο €1 οι νεοσύλλεκτοι παίρνουν bonus χρόνο ομιλίας αξίας €0.50 και με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουν αρκετό χρόνο ομιλίας, για να μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, ακόμα και αν ο προϋπολογισμός τους είναι εξαιρετικά περιορισμένος.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα και στην καρτοκινητή: Προσιτές και οικονομικές λύσεις, απεριόριστη επικοινωνία και εντυπωσιακά προνόμια.