ΜΤΝ Pay: Η πρώτη πλατφόρμα mobile payments στην Κύπρο από την ΜΤΝ

Δημοσίευση: Ιανουάριος 24, 2013

Η ΜΤΝ εισάγει στην Κύπρο μια ακόμη καινοτομία: την MTN Pay, την πρώτη πλατφόρμα mobile payments κατευθείαν από το κινητό, χωρίς καμία χρέωση.

Οι συνδρομητές της ΜΤΝ μπορούν πλέον να κάνουν τις συναλλαγές τους με την εταιρεία από το smartphone, το tablet ή το laptop, το desktop τους ή τη smart tv: Πληρωμές λογαριασμών, ανανεώσεις χρόνου ομιλίας γίνονται σε πραγματικό χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση, ούτε για την ηλεκτρονική συναλλαγή, ούτε καν για τα data που δαπανώνται.

Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία ΜΤΝ Pay ο συνδρομητής μπορεί:
• Να πληρώσει το μηνιαίο του ΜΤΝ λογαριασμό (ΜΤΝ PayMonthly, ΜΤΝ Up2U και ΜΤΝ Mobile Broadband)
• Να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας και τον όγκο δεδομένων της ΜΤΝ PayAsYouGo ή της ΜΤΝ Up2U γραμμής του.

Όλες τις συναλλαγές γίνονται με την ασφάλεια και εμπιστευτικότητα της JCC, της κορυφαίας εταιρείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Κύπρο.

Η πρόσβαση στην ΜΤΝ Pay προϋποθέτει τη δημιουργία ενός MyMTN λογαριασμού, τη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων καθώς και των στοιχείων μιας κάρτας VISA ή MasterCard.

Σχετικά με την MTN Pay, ο κ. Θάνος Χρονόπουλος, Chief Marketing Officer, δήλωσε: «Είμαστε μια εταιρεία που δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί. Ακούμε και ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Με την MTN Pay, η ΜΤΝ φέρνει πρώτη στην Κύπρο το mobile pay και εντάσσει τους συνδρομητές της στη ψηφιακή εποχή».

Η ΜΤΝ προσφέρει πάντα περισσότερα: Περισσότερη καινοτομία, καλύτερες υπηρεσίες, μεγαλύτερη εξυπηρέτηση.