Η ΜΤΝ κάνει τις ευχές πραγματικότητα στα παιδιά του «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Δημοσίευση: Ιούλιος 10, 2014

Σε μια δύσκολη εποχή η αλληλεγγύη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, ιδιαίτερα σε παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Η ΜΤΝ στο εξής, θα χαρίζει σε κάποια παιδιά το χαμόγελο και μια ευκαιρία να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητά τους. Σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η ΜΤΝ δεσμεύεται να εκπληρώνει δύο ευχές κάθε χρόνο για τα παιδιά με ανίατες ασθένειες.

Η αρχή έγινε στις ΧΧ Ιουνίου, στο ετήσιο δείπνο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», όπου οι εκπρόσωποι της ΜΤΝ εκπλήρωσαν τις ευχές 2 παιδιών για ένα ταξίδι στη μαγική Disneyland του Παρισιού.

Στο δείπνο, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» ανέφερε: «Ευχαριστούμε την ΜΤΝ χάρισε στα παιδιά ένα ταξίδι χαράς και ξεγνοιασιάς μακριά από την ανησυχία για την πορεία της υγείας τους».

Από την πλευρά της ΜΤΝ ο κ. Philip van Dalsen επισήμανε τη συγκίνηση των ανθρώπων της εταιρείας για την ευκαιρία που έχουν να εισπράξουν τόσο απλόχερα τη χαρά ενός παιδιού και δεσμεύτηκε ότι η ΜΤΝ θα είναι παρούσα κάθε χρόνο συμβάλλοντας στην αποστολή του συνδέσμου.

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: με δεκάδες πρωτοβουλίες της συνεχίζει να ανταποκρίνεται ενεργά και να συνεισφέρει στην κοινωνία και τις ευάλωτες ομάδες που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.