Η ΜΤΝ φέρνει τη νέα εποχή στην επικοινωνία με το ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο MTN 4G!

Δημοσίευση: Μάρτιος 11, 2015

Η MTN αλλάζει για μια ακόμη φορά την καθημερινότητά μας λανσάροντας επίσημα το δίκτυο ΜΤΝ 4G, το πλέον σύγχρονο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες σε διαδίκτυο και δεδομένα! Σε επίσημη εκδήλωση χθες, 10 Μαρτίου, ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip Van Dalsen ανακοίνωσε επίσημα την ένταξη της Κύπρου στη εποχή του δικτύου 4G και τη συνακόλουθη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας.

H MTN εντάσσει την Κύπρο στο 4G!
Το δίκτυο ΜΤΝ 4G  «σπάει» τα όρια της ταχύτητας και αλλάζει την εμπειρία του διαδικτύου στη χώρα προσφέροντας αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας σε όλους. Η ΜΤΝ με την αναβάθμιση αυτή φέρνει εντυπωσιακές ταχύτητες και εξελιγμένη εμπειρία πλοήγησης. Το δίκτυο ΜΤΝ 4G προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να μεταφέρει δεδομένα με αστραπιαία ταχύτητα. Το κατέβασμα και ανέβασμα μεγάλου όγκου δεδομένων γίνεται σε μερικά δευτερόλεπτα! Επίσης οι ταχύτητες του δικτύου ΜΤΝ 4G αποτελούν εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές σταθερές γραμμές για πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέροντας ευελιξία σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ολοένα αυξανόμενη κάλυψη
To δίκτυο MTN4G είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα αστικά κέντρα της Κύπρου και εξαπλώνεται διαρκώς έτσι ώστε μέχρι τον επόμενο μήνα να προσφέρει πληθυσμιακή κάλυψη 60%. Η τεχνολογία 4G έχει μετρηθεί να φτάνει ταχύτητες μέχρι 70Μbps download και 25Mbps upload, πολλαπλάσιες των σημερινών δεδομένων.

Το λανσάρισμα και η εντυπωσιακή διαφημιστική εκστρατεία
Με ένα εντυπωσιακό πάρτι με κεντρικό προσκεκλημένο τον μοναδικό Κύπριο οδηγό αγώνων αυτοκινήτων Φόρμουλα Ευτύχιο  Έλληνα, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στην εντυπωσιακή διαφημιστική εκστρατεία της ΜΤΝ, ο κος Philip Van Dalsen, CEO της ΜΤΝ, παρουσίασε το δίκτυο 4G και την εκστρατεία δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινώντας από σήμερα, η εμπειρία της επικοινωνίας θα αλλάξει δραματικά και δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα! H Κύπρος αυξάνει ταχύτητα και εντάσσεται στην ομάδα των χωρών που λειτουργούν με τελευταίας τεχνολογίας δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Το καινοτομικό MTN4G δίκτυο θα φέρει ασύλληπτες ταχύτητες στο smartphone, το tablet και το laptop σας, ανεξαρτήτως αν είστε στο δρόμο, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Το MTN 4G θα σας φέρει έναν νέο τρόπο εργασίας και έναν νέο τρόπο κοινωνικής αλληλεπίδρασης στο δίκτυο. Η ταχύτητα 4G σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε νέες λειτουργίες, νέες εφαρμογές και προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Η τελευταία 4G τεχνολογία θα έχει επίσης σημαντικά αποτελέσματα στην οικονομία μας: θα προσδώσει στις κυπριακές επιχειρήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα ενισχύσει τη θέση της χώρας ως διεθνούς κόμβου υπηρεσιών».

Χρόνια προεργασίας και επενδύσεων
Για να φτάσει η ΜΤΝ σε αυτό το σημείο, τα προηγούμενα χρόνια έγινε πολλή, συστηματική και μεθοδική δουλειά με διαρκείς αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα. Τηρήθηκαν όλες οι διεθνείς προδιαγραφές για την ανάπτυξη των ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών. Το οπτικό δίκτυο επεκτάθηκε περαιτέρω ώστε όλοι οι σταθμοί βάσης να διασυνδέονται με επαρκείς χωρητικότητες. Έτσι, η ΜΤΝ πέρασε χωρίς καθυστέρηση από τα δίκτυα τρίτης γενιάς στα εξελιγμένα δίκτυα 3G+, φτάνοντας στη σημερινή εισαγωγή του 4G.
Παράλληλα επενδύθηκαν σημαντικότατα ποσά στην αναβάθμιση της πρόσβασης στους μεγάλους διεθνείς διαδικτυακούς κόμβους  ώστε να εξασφαλίζεται γρήγορη και απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο.
Οι επενδύσεις θα συνεχιστούν ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαύσει ποιοτικές ασύρματες υπηρεσίες γρήγορου διαδικτύου και να επωφεληθεί από την πρόσβαση στον νέο ψηφιακό κόσμο που είναι ήδη εδώ.

ΜΤΝ 4G στις επιχειρήσεις: Κάντε περισσότερα ... ασύλληπτα γρήγορα!
Με το 4G η ΜΤΝ Business παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση σε mail, εταιρικά δεδομένα και εταιρικές εφαρμογές, είτε από κινητά ή tablet,  είτε από ηλεκτρονικό υπολογιστή σε απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και χρόνους απόκρισης του δικτύου, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα της επιχείρησης τους και δίνοντας ευελιξία στην επικοινωνία με τους συνεργάτες τους.

Στα ΜΤΝ Stores τα νέα πακέτα και οι προηγμένες συσκευές με δυνατότητες 4G
Η ΜΤΝ παράλληλα αναβαθμίζει τα πακέτα της ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να απολαμβάνει τις δυνατότητες του δικτύου 4G χωρίς έξτρα χρέωση, ενώ εξοπλίζει τα MTN Stores με όλες τις κατάλληλες συσκευές που μπορούν να δώσουν στο χρήστη μοναδική εμπειρία ταχύτητας 4G! Στα 16 MTN Stores σε όλη την Κύπρο οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τις ταχύτητες του δικτύου 4G και να βρουν τις προηγμένες συσκευές νέας γενιάς και, αξιοποιώντας κάποιο από τα προγράμματα συμβολαίου 4G της ΜΤΝ, να ζήσουν πραγματικές ταχύτητες διαδικτύου 4G!

Η ΜΤΝ, για μια ακόμη φορά αναβαθμίζει τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του νησιού με τεχνολογίες αιχμής. Σήμερα, με την επένδυσή της στο πλέον προηγμένο δίκτυο 4G προσφέρει μια νέα εμπειρία επικοινωνίας σε όλους.