Η ΜΤΝ ανακοινώνει το MTN Innovation Challenge με έπαθλα 35.000 ευρώ και προοπτική συνεργασίας!

Δημοσίευση: Μάιος 22, 2014

Η ΜΤΝ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Τηλεπικοινωνιών ανακοινώνει τη διεξαγωγή του διαγωνισμού καινοτομίας MTN Innovation Challenge, με έπαθλα 35.000 ευρώ, για developers και startups της Κύπρου, με προοπτικές μακροπρόθεσμης συνεργασίας για το νικητή!

Η ΜΤΝ είναι ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος  στην Κύπρο που ανοίγει την πλατφόρμα του στην τεχνολογική κοινότητα της Κύπρου, παρέχοντας  τα εφόδια, την τεχνογνωσία, την εμπειρία, το δίκτυο και τις υπηρεσίες σε εγχώριες καινοτομικές startup που θέλουν να διακριθούν.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να προτείνουν υπηρεσίες και εφαρμογές που αξιοποιούν την πλατφόρμα  SDP (service delivery platform) της ΜΤΝ. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από ειδικούς που με βάση τη θέση και το ρόλο τους μπορούν να αξιολογήσουν με επάρκεια τις προτάσεις.

Όλες οι πληροφορίες του διαγωνισμού βρίσκονται στο site  www.mtn-ic.com.cy .

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν συμμετοχές  μέσω της ιστοσελίδας μέχρι τις 10 Ιουνίου 2014.

Στην πρώτη  φάση του MTN Innovation Challenge οι διαγωνιζόμενοι καταθέτουν την επιχειρηματική ιδέα με παρουσίαση της ομάδας. Οι ιδέες αυτές θα αξιολογηθούν για να προχωρήσουν στην δεύτερη και τελική φάση του διαγωνισμού στις 1/9/2014 όπου οι 3 καλύτερες ομάδες θα κερδίσουν 5.000 ευρώ και θα έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν την ιδέα τους.

Μια από αυτές θα κερδίσει και το μεγάλο έπαθλο των  20.000 ευρώ και πιθανή συνεργασία με  την ΜΤΝ!

Ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip Van Dalsen δήλωσε «Είμαστε ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που ανοίγει τις πύλες του  στην εγχώρια τεχνολογική κοινότητα και προτείνει συνεργασίες με τις καλύτερες startups. Διαθέτουμε την πλατφόρμα μας, παρέχουμε την τεχνογνωσία ενός πολυεθνικού Ομίλου στους τοπικούς developers και κάνουμε ένα σπουδαίο βήμα σε μια νέα εποχή συνεργιών της ΜΤΝ με τους νέους Κύπριους επιστήμονες».

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα: με το MTN Innovation Challenge ανοίγει το δρόμο της ψηφιακής εποχής στη νέα γενιά της Κύπρου.