Η ΜΤΝ έχει κορυφαίας ποιότητας δίκτυο σύμφωνα με μέτρηση που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητο φορέα με μεθοδολογία πιστοποιημένη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: Ιούλιος 2, 2013

Τα αποτελέσματα της μέτρησης δικτύου της ΜΤΝ, η οποία διενεργήθηκε από την Fasmetrics με μεθοδολογία  πιστοποιημένη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταξύ Ιανουάριου και Ιουνίου 2013, παρουσιάστηκαν σήμερα
σε συνέντευξη Τύπου στη Λευκωσία.

 

Λευκωσία, 2 Ιουλίου 2013 - Σύμφωνα με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες που διεξήγαγαν τη μέτρηση, η ΜΤΝ διαθέτει δίκτυο κορυφαίας ποιότητας σε όλη την Κύπρο,  με τεχνολογία 3G+, εγγυάται πολύ υψηλές ταχύτητες  δεδομένων στην αγορά και αδιάλειπτη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η μέτρηση Network Benchmark 2013 με δείγμα 4.700 κλήσεων πραγματοποιήθηκε από την Fasmetrics σύμφωνα με μεθοδολογία πιστοποιημένη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ακολουθώντας τα πρότυπα GSM. Βασίστηκε σε διεθνή κριτήρια αξιολόγησης του κλάδου και επικεντρώθηκε στον πληθυσμό και τη γεωγραφική εμβέλεια, την ποιότητα των κλήσεων και την ταχύτητα των δεδομένων.

Ο Chief Marketing Officer  της ΜΤΝ, Θάνος Χρονόπουλος , δήλωσε σχετικά ότι «σκοπός μας ήταν η διαρκής αξιολόγηση των δραστηριοτήτων μας μέσα από τη συμμετοχή ανεξάρτητων τρίτων. Οι μετρήσεις πεδίου που ολοκληρώθηκαν από αξιόπιστους φορείς έδειξαν ότι η MTN διαθέτει κορυφαία ποιότητα  δικτύου ολόκληρη την Κύπρο. Οι επιδόσεις μας βρίσκονται αρκετά υψηλότερα από τα διεθνή benchmark του κλάδου μας ακόμη και με τα πιο αυστηρά κριτήρια. Η ερευνητική μέθοδος διασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν».

Ο Chief Executive Officer της Fasmetrics, κ. Κολοκοτρώνης, δήλωσε ότι «μετά από λεπτομερή έρευνα που διεξάχθηκε σε αστικές και αγροτικές περιοχές, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το δίκτυο της ΜΤΝ είναι άριστης ποιότητας και εφάμιλλο με δίκτυα Ευρωπαϊκών παρόχων μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών της».

Η Fasmetrics είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία που ασχολείται με μέτρηση δικτύων, με δραστηριότητες σε έξι χώρες και πελάτες όπως οι Vodafone, Nokia Siemens Networks, Huawei Technologies, Cosmote Group, Siemens, Alcatel κλπ.

Σήμερα, οι συνδρομητές της ΜΤΝ απολαμβάνουν τα οφέλη ενός σύγχρονου, εξελιγμένου δικτύου τηλεπικοινωνιών. Μπορούν να απολαύσουν την τεχνολογία 3G+ η οποία εγγυάται  πολύ υψηλές  ταχύτητες δεδομένων στην αγορά και αδιάλειπτη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο.

Κόντρα στο ρεύμα, η ΜΤΝ συνεχίζει να αναπτύσσεται. Για το 2013 και το 2014 σχεδιάζει να επεκτείνει το δίκτυο 3G+ σε 24 προάστια και 60 θέσεις στα αστικά κέντρα καλύπτοντας έτσι το 90% του πληθυσμού, να ολοκληρώσει έργα ανάπτυξης 100 χιλιομέτρων οπτικών ινών

Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει ότι οι συνδρομητές της θα λάβουν τα καλύτερα προϊόντα και τιμές, μοναδική εμπειρία MTN με 20 καταστήματα και 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.

Η MTN πάντοτε σας δίνει περισσότερα: Σήμερα αποδεικνύει ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους καταναλωτές.