Ξεπέρασαν τους 70.000 οι facebook fans της MTN!

Δημοσίευση: Ιούλιος 25, 2013

Περισσότεροι από 70.000 φίλοι είναι σήμερα «συνδεδεμένοι» με την ΜΤΝ στο Facebook, καθιστώντας την και φέτος την πρώτη με διαφορά σελίδα εταιρείας στο Facebook στην Κύπρο.

Οι 70.000 φίλοι της ΜΤΝ αποτελούν την πιο δυναμική online κοινότητα με καθημερινή ενεργή παρουσία. Η επιτυχία της σελίδας της ΜΤΝ στο Facebook έχει αναγνωριστεί και επίσημα από τη φημισμένη εταιρεία μέτρησης και ανάλυσης κοινωνικών δικτύων Socialbakers, της οποίας οι μετρήσεις την κατατάσσουν ως το Νο 1 brand της Κύπρου στην κατηγορία Socially Devoted Facebook Brands για το 2012 αλλά και για το 2013 μέχρι σήμερα.

H MTN, δίνει στους επισκέπτες της μέσα από την σελίδα της στο Facebook, την ευχέρεια να εκφράσουν ελεύθερα την άποψη τους, να θέσουν ερωτήματα και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και παιχνίδια με δώρα μεγάλης αξίας.

Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τις διαφημίσεις και προσφορές της ΜΤΝ, καθώς και για νέες θέσεις εργασίας που προσφέρει η Εταιρεία.

Για την ΜΤΝ η άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματα και αιτήματα των επισκεπτών είναι πρωταρχικής σημασίας, γι’ αυτό και ομάδα της ΜΤΝ είναι διαρκώς online ώστε να δίνονται άμεσα απαντήσεις και λύσεις.

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα και online, κρατώντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλους ακόμα και διαδικτυακά!

Site www.mtn.com.cy

Facebook www.facebook.com/MTNCyprus

Twitter www.twitter.com/MTNCyprus