Η ΜΤΝ επεκτείνει το δίκτυο της εντάσσοντας 33 κοινότητες της Κύπρου στο 3G+

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 10, 2013

H MTN συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνει το δίκτυο της σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Σήμερα, ακόμη 33 κοινότητες της Κύπρου εντάσσονται στο πιο σύγχρονο δίκτυο ΜΤΝ με την κορυφαία τεχνολογία 3G+ που εγγυάται υψηλές ταχύτητες δεδομένων και αδιάλειπτη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο.

Οι περιοχές στις οποίες επένδυσε η ΜΤΝ είναι οι Παλώδια, Μοσφιλωτή, Ευρύχου, Κοράκου, Τεμβριά, Τρούλλοι Λάρνακας, Περιστερώνα, Πολέμι, Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας, Κούκλια, Μαρί, Βασιλικός, Παλαιχώρι, Δρούσια, Μένoικο, Καλοπαναγιώτης, Πεδουλάς, Μουτουλλάς, Σαϊτάς, Μονιάτης, Τριμίκλινη, Κυβίδες, Πέρα Πεδί, Κυπερούντα, Χανδριά, Αγρίδια, Θελέτρα, Κάτω Πύργος, Αργάκα, Περιοχή Αγίας Θέκλας, Νέο Χωριό Πάφου, Πλατεία Τροόδους και Πωμός.

Με αυτή την επένδυση, που θα ολοκληρωθεί εντός του Ιανουαρίου 2014, ακόμη 33 κοινότητες θα απολαμβάνουν τα οφέλη του σύγχρονου, εξελιγμένου δικτύου 3G+ της ΜΤΝ, το οποίο έχει αναδειχθεί, από ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο ως "κορυφαίας ποιότητας δίκτυο".

Ο κ. Philip Van Dalsen, CEO της ΜΤΝ, δήλωσε σχετικά: «Η ΜΤΝ, κόντρα στο ρεύμα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνει το δίκτυό της. Η επένδυσή μας δεν σταματά εδώ: το 2014 σχεδιάζουμε να εντάξουμε και τα εναπομείναντα ορεινά χωριά της χώρας στο δίκτυο 3G+ της ΜΤΝ, ολοκληρώνοντας ένα φιλόδοξο σχέδιο κάλυψης της Κύπρου και ανοίγοντας τις πόρτες της ψηφιακής εποχής σε όλους».

Οι κοινότητες που εντάχθηκαν στο δίκτυο της ΜΤΝ ταυτόχρονα θα εξασφαλίζουν τα καλύτερα προϊόντα και τιμές, ολοκληρωμένη εμπειρία MTN με 18 καταστήματα και 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.

Η MTN σας δίνει πάντα περισσότερα: σήμερα εγγυάται υψηλές ταχύτητες δεδομένων, απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο και κορυφαίας ποιότητας δίκτυο σε όλη την Κύπρο..