ΜΤΝ e-Store: Ανανεωμένο, πιο χρηστικό, με περισσότερες αποκλειστικές προσφορές και οφέλη!

Δημοσίευση: Ιούνιος 8, 2015

Η ΜΤΝ ανανεώνει το ηλεκτρονικό κατάστημα MTN e-Store και προσφέρει στους χιλιάδες επισκέπτες της μεσα από ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο και πιο χρηστικό σχεδιασμό, περισσότερες αποκλειστικές προσφορές, καθώς και ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν προϊόντα, πλάνα και χαρακτηριστικά συσκευών. Σαν αποτέλεσμα οι επισκέπτες του MTN e-Store απολαμβάνουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης και εξυπηρέτησης για τις διαδικτυακές αγορές τους.


Στο MTN e-Store οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν νέα συσκευή μέσα από μια τεράστια γκάμα επιλογών σε smartphones, tablets  και laptops, να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε ΜΤΝ πλάνο, να δημιουργήσουν συμβόλαιο με νέο αριθμό και να ανανεώσουν το  υφιστάμενο συμβόλαιο τους. Το ανανεωμένο MTN e-Store δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να έχουν ακόμα ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες και έτσι να μπορούν  να συγκρίνουν χαρακτηριστικά πλάνων και συσκευών για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MTN e-Store έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού αφού προσφέρει στον σύγχρονο Κύπριο καταναλωτή αυτό που χρειάζεται: την δυνατότητα να κάνει τις επιλογές του στον δικό του χρόνο και χώρο, χαμηλότερες τιμές σε πλάνα και υπηρεσίες, αποκλειστικές και πολύ συμφέρουσες προσφορές, ασφάλεια στις συναλλαγές του και δωρεάν παράδοση στο σπίτι ή σε κατάστημα ΜΤΝ της επιλογής τους εντός 2 με 4 εργάσιμων ημερών.

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: Φέρνει την τεχνολογία από την οθόνη σας στην πόρτα σας, με εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς διαδικτυακές αγορές 24 ώρες το 24ωρο.