Διάκριση της ΜΤΝ με το CIPA International Investment Award

Δημοσίευση: Σεπτέμβριος 13, 2013

Μια ακόμη διάκριση για την ΜΤΝ: Στην τελετή των CIPA International Investment Awards 2013, των βραβείων του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA), η ΜΤΝ βραβεύτηκε για την επενδυτική της δραστηριότητα και τη συνεισφορά της στην ανάδειξη της χώρας σε περιφερειακό κέντρο.

Στην τελετή τιμήθηκαν εταιρείες που έχουν επενδύσει στην Κύπρο και έχουν συνεισφέρει τόσο στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, όσο και στην ενίσχυση της θέσης της στη διεθνή επιχειρηματική σκηνή.  Η βράβευση της ΜΤΝ, που επιλέχθηκε ανάμεσα σε 500 εταιρίες, αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της δυναμικής της πορείας στην Κύπρο. Οι επενδύσεις που πραγματοποίησε για την αναβάθμιση του δικτύου της ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
Ο Philip van Dalsen, CEO της ΜΤΝ, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, έκανε την εξής δήλωση: «Είναι μεγάλη τιμή για την ΜΤΝ η απονομή αυτού του βραβείου. Αναγνωρίζει τις συνεχείς προσπάθειές μας να επενδύσουμε στον εκσυγχρονισμό των τηλεπικοινωνιών της Κύπρου. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει το αίτημα της επιχειρηματικής κοινότητας για ισότιμο και υγιή ανταγωνισμό σε κάθε κλάδο της αγοράς, κάτι που, με τη σειρά του, ενισχύει τις επενδυτικές ευκαιρίες».
Σύμφωνα με απόφαση του Ομίλου ΜΤΝ, η ΜΤΝ Κύπρου πρόκειται το επόμενο χρονικό διάστημα να καταστεί εφαλτήριο για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες μελλοντικά θα κυκλοφορήσουν και στις υπόλοιπες αγορές, όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος.
«Έτσι, όσον αφορά στην προώθηση του brand "Κύπρος", ως περιφερειακό κέντρο καινοτομίας, να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε στην MTN έναν ισχυρό σύμμαχο», κατέληξε ο κ. van Dalsen.

Η ΜΤΝ θα συνεχίσει να δίνει πάντα περισσότερα στην Κυπριακή οικονομία.