Η MTN Business παρουσιάζει την θρυλική Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο σε παραστάσεις στην Κύπρο

Δημοσίευση: Ιούνιος 15, 2017

Marinella-Zacharatos

 

Η MTN Business παρουσιάζει τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο, τον showman με τα χίλια πρόσωπα, σε τέσσερις μοναδικές καλοκαιρινές παραστάσεις στην Κύπρο.

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα συνυπάρξουν σε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα εκδηλώσεων σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό με μέγα χορηγό την MTN Business. Λεπτομέρειες για τις παραστάσεις δόθηκαν σε δημοσιογραφική διάσκεψη την Τετάρτη 14 Ιουνίου στη Λευκωσία, παρουσία και των δύο καλλιτεχνών.

Ο Senior Manager ICT Solutions της MTN Business, Άριστος Αντρέου, δήλωσε σχετικά: 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη θρυλική Μαρινέλλα και τον υπέροχο Τάκη Ζαχαράτο για να προσφέρουμε σε χιλιάδες φίλες και φίλους την απόλυτα sold out παράσταση της αθηναϊκής σκηνής.

Οι καλοκαιρινές χορηγίες της MTN Business μετατρέπονται σε έναν όμορφο θεσμό που δίνει την ευκαιρία στο κυπριακό κοινό να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες αλλά και να δημιουργήσει έναν πόλο ψυχαγωγίας για την οικογένεια και τους φίλους.

Είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους η ΜΤΝ Business, θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των  10,000 χιλιάδων επιχειρήσεων που την προτιμούν αναδεικνύοντας μας σε έναν αξιόπιστο, ολοκληρωμένο συνεργάτη τεχνολογίας για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση».

Η MTN Business, ο επιχειρηματικός βραχίονας της ΜΤΝ, αποτελεί την πρώτη πρόταση της αγοράς για παροχή αποκλειστικών επιχειρηματικών λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, οι οποίες στηρίζονται στο σύγχρονο, ιδιόκτητο οπτικό δίκτυο της ΜΤΝ.

Οι εταιρικοί πελάτες της MTN Business απολαμβάνουν αξιόπιστες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο, σταθερή και κινητή τηλεφωνία βασισμένη στο ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο ΜΤΝ 4G, και ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής.

Οι παραστάσεις «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ» θα πραγματοποιηθούν:

  • 24 και 25 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου (Σχολή Τυφλών), η ώρα 9:00 μ.μ. στη Λευκωσία
  • 26 Ιουλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, η ώρα 9:00 μ.μ. στη Λάρνακα
  • 28 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο, η ώρα 9:00 μ.μ. στη Λεμεσό