Η MTN Business παρουσίασε το 1ο Business Challenge της Κύπρου

Δημοσίευση: Οκτώβριος 4, 2016

Η ΜΤΝ Business στήριξε τον πρώτο διαγωνισμό επιχειρηματικής προσομοίωσης (Business Simulation), που διοργάνωσε η DanatCon. Ο διαγωνισμός οκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Οι εταιρείες που πήραν μέρος στις επιχειρηματικές προσομοιώσεις κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και στον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο, με αποτέλεσμα να αναπτύξουν τις διοικητικές ικανότητές τους και να μάθουν από τα λάθη τους, χωρίς να υπάρχει πραγματικό κόστος για την εταιρεία τους. Το «σενάριο» αφορούσε έναν τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Η MTN Business ως presenting sponsor στήριξε την όλη εκδήλωση του 1ου Business Challenge της Κύπρου.

Ο διευθυντής της MTN Business, κ. Ανδρέας Νεοκλέους με παρουσίαση ενημέρωσε τις ομάδες για το τηλεπικοινωνιακό εικονικό σενάριο και τις κατευθύνσεις που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν για να το διαχειριστούν. Ο ίδιος απένειμε και το πρώτο βραβείο στο νικητή του διαγωνισμού εκ μέρους της MTN Business.

Στο Business Challenge συμμετείχαν στελέχη από διάφορες επιχειρήσεις και βραβεύτηκαν τρεις συνολικά εταιρείες βάσει της επίδοσής τους στον τρόπο διαχείρισης των εικονικών σεναρίων που ανέλαβαν να διεκπαιρεώσουν. Νικητές αναδείκτηκαν οι: C.A.Papaellinas (1ο βραβείο),  Ermes Group (2ο βραβείο) και Interorient shipmanagement (3ο βραβείο).

Η MTN Business στήριξε την όλη προσπάθεια που διοργάνωσε η DanatCon σε συνεργασία με την Business Smart International Αγγλίας, πρωτοπόρο στον τομέα των επιχειρηματικών προσομοιώσεων.