Ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις για επιχειρήσεις από την ΜΤΝ Business

Δημοσίευση: Νοέμβριος 20, 2013

Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις, υφιστάμενοι και δυνητικοί πελάτες της ΜΤΝ, ήταν παρούσες στην εκδήλωση που οργάνωσε η MTN Business, ο επιχειρηματικός βραχίονας της εταιρείας σήμερα στο Hilton Cyprus.


Στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ, κ. Philip van Dalsen, παρουσίασε την MTN Business και τις ολοκληρωμένες λύσεις της για τη σύγχρονη κυπριακή και πολυεθνική εταιρεία, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Σταθερή τηλεφωνία με σύνδεση στο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ και το υπερσύγχρονο Cloud Business Telephony
  • Εταιρική κινητή τηλεφωνία με κορυφαία κάλυψη σε όλη την Κύπρο και το πιο γρήγορο δίκτυο 3G+
  • 24 ώρες εξειδικευμένο και προσωποποιημένο service
  • Εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις

Παράλληλα, στην εκδήλωση ανακοινώθηκε η λειτουργία των δύο καινοτομικών MTN Business Support Centers, με αποκλειστικό ρόλο την εξυπηρέτηση του συνόλου των τηλεπικοινωνιακών αναγκών των εταιρικών πελατών.

Ήδη 4.500 επιχειρήσεις κυπριακές και διεθνείς, ανάμεσά τους κορυφαία ονόματα της αγοράς, όπως η Ermes Department Stores, η Α/φοι Λανίτη, η PwC, η Vassos Eliades, η Mediterranean Shipping Company (MSC), η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) αξιοποιούν την MTN Business.

O κ. Philip Van Dalsen, CEO, δήλωσε σχετικά: «Στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου η τεχνολογία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε οργανισμού και η ταχύτητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ο κατάλληλος τηλεπικοινωνιακός συνεργάτης είναι ο παράγοντας που εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας σας, και πάνω απ’ όλα, κρατά τους πελάτες σας ευχαριστημένους».

Ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business, παρουσίασε το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών της ΜΤΝ Business, καθώς και την ΜΤΝ Cloud Business Telephony, μια ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας για μικρές και μεγάλες εταιρείες. H υπηρεσία ΜΤΝ Cloud Business Telephony προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και προσφέρεται με ένα μηνιαίο πάγιο, αντικαθιστώντας πλήρως τα συμβατικά τηλεφωνικά συστήματα και εξοικονομώντας τα ποσά που απαιτούνται για την αγορά και συντήρηση του εξοπλισμού τους.

Ο κ. Κοσμάς Αδάμ, Chief Technology Information Officer ΜΤΝ, περιέγραψε τα σχέδια για την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών και τις περαιτέρω επενδύσεις στις υποδομές της εταιρείας.

Η ΜΤΝ BUSINESS παρέχει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να έχει δίπλα του έναν τηλεπικοινωνιακό συνεργάτη για όλες τις ανάγκες του, έναν συνεργάτη νοιάζεται όσο κι αυτός για την ποιότητα, την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας του.