Η ΜΤΝ και το Βαγόνι της Αγάπης υποδέχονται τις γιορτές στη «Λεωφόρο Χριστουγέννων» με καλό σκοπό!

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 10, 2013

Από τις 6 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου η ΜΤΝ θα κατοικεί στη Λεωφόρο Χριστουγέννων μέσα από τη δράση του Βαγονιού της Αγάπης! Ως μέγας χορηγός των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λευκωσίας, η ΜΤΝ παραχωρεί το σπιτάκι της, στη μεταμορφωμένη για τις γιορτές λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, στο Βαγόνι της Αγάπης με σκοπό να βοηθήσει οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η ΜΤΝ και το Βαγόνι Αγάπης όλη την εορταστική περίοδο θα συλλέγουν στο περίπτερό τους τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη ένδυσης και παιχνίδια. Παράλληλα, θα διαθέτουν γούρια του 2014 και χειροποίητες κατασκευές των οποίων οι πωλήσεις θα κατευθυνθούν στον ίδιο σκοπό. Στο Βαγόνι της Αγάπης η ΜΤΝ θα εργοδοτήσει δύο ανέργους με στόχο να ανταποκρίνεται πιο γρήγορα στις καθημερινές ανάγκες των άπορων οικογενειών.

Ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip Van Dalsen δήλωσε σχετικά: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς και η χαρά πρέπει να μοιράζεται με όλους. Η ΜΤΝ και το Βαγόνι Αγάπης καλούμε τους φίλους μας να περάσουν αυτές τις μέρες από το σπιτάκι μας και να προσφέρουν ό,τι νομίζουν σε οικογένειες που έχουν δικαίωμα σε αξέχαστα Χριστούγεννα όπως όλοι εμείς».

Τα εγκαίνια της «Λεωφόρου Χριστουγέννων» διεξάχθηκαν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στη Λεωφόρο Μακαρίου, στις 17:00.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα και τα Χριστούγεννα: περισσότερη χαρά, αλληλεγγύη και ανταπόδοση στην κοινωνία σε μια δύσκολη εποχή.