Γιορτάζουμε 8 μήνες ΜΤΝ 4G

Δημοσίευση: Νοέμβριος 18, 2015

 HERO_GR

Η ΜΤΝ γιορτάζει 8 μήνες 4G, του δικτύου με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες που πρώτη έφερε στην Κύπρο.  Με το MTN 4G, η ΜΤΝ οδήγησε την Κύπρο στην νέα ψηφιακή εποχή και τώρα, 8 μήνες μετά, το γιορτάζει με μια μοναδική προσφορά προς νέους και υφιστάμενους συνδρομητές.

Οι νέοι συνδρομητές που μεταφέρουν τον αριθμό τους, σε πλάνο ΜΤΝ 4G Smart απολαμβάνουν:

  • έκπτωση μέχρι και 50% στο μηνιαίο πάγιο για 2 χρόνια και
  • νέα συσκευή όπως το iPhone 6s, το Samsung Galaxy S6 edge+, το LG G3, το Samsung Galaxy S5 Neo, το LG G4c ή το Lenovo A7000, την οποία μπορούν να αποκτήσουν άμεσα χωρίς σεντ αρχικά και να ξεκινήσουν να την πληρώνουν τον Μάιο
  • μέχρι και απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS και μέχρι 6GB όγκο δεδομένων κάθε μήνα για να σερφάρουν με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες σε όλες τις πόλεις της Κύπρου

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν της προσφοράς με ανανέωση του συμβολαίου τους σε πλάνο MTN 4G Smart και να απολαμβάνουν χαμηλότερο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες και συσκευή με άτοκες μηνιαίες δόσεις που θα ξεκινήσουν να αποπληρώνουν τον Μάιο.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της MTN στο www.mtn.com.cy/4GOffer

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα! Έβαλε την Κύπρο στον χάρτη του 4G δίνοντας το προνόμιο στους συνδρομητές της να τρέχουν με ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες και 8 μήνες μετά, το γιορτάζει με ασύλληπτα εντυπωσιακές προσφορές!