Περισσότεροι από 5.000 καταναλωτές ανταποκρίθηκαν. Επεκτείνεται μέχρι τις 31 Ιουλίου η προσφορά της ΜΤΝ “50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο”

Δημοσίευση: Ιούλιος 5, 2013

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού στη μεγαλύτερη προσφορά που έγινε ποτέ από τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην Κύπρο συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα: Η ΜΤΝ επεκτείνει την προσφορά της για 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο κάθε νέου συνδρομητή που μεταφέρει τον αριθμό του σε οποιοδήποτε MTN PayMonthly πλάνο, μέχρι και τις 31 Ιουλίου.

Περισσότεροι από 5.000 καταναλωτές μετάφεραν τον αριθμό τους σε ΜΤΝ PayMonthly από την έναρξη της προσφοράς μέχρι σήμερα και απολαμβάνουν έκπτωση στον λογαριασμό τους, αποδεικνύοντας ότι η εταιρεία αναγνωρίζει τις ανάγκες τους και ανταποκρίνεται σε αυτές αποτελεσματικά, με ευέλικτες και οικονομικές λύσεις.

Η ΜΤΝ δίνει στους νέους συνδρομητές, που θα μεταφέρουν τον αριθμό τους, την ευκαιρία να εξοικονομήσουν 50% στο μηνιαίο τους πάγιο για 18 ολόκληρους μήνες, αντί για έκπτωση σε κινητό και να απολαμβάνουν τα προνόμια που προσφέρουν τα MTN PayMonthly προγράμματα. Οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 29.50 ευρώ κάθε μήνα, άρα μέσα στους 18 μήνες του συμβολαίου τους μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 531 ευρώ.

Για να μεταφέρει κάποιος τον αριθμό του στην ΜΤΝ, αρκεί να επισκεφθεί οποιοδήποτε από τα 20 ΜΤΝ Stores ή τους επιλεγμένους διανομείς της εταιρείας, με την ταυτότητα του και τον τελευταίο του λογαριασμό.

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: Συνεχίζει να παρέχει προσιτές και οικονομικές λύσεις που επιτρέπουν στους καταναλωτές να καλύπτουν τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Πάντα με τις χαμηλότερες χρεώσεις, τις αρτιότερες υπηρεσίες και το πιο σύγχρονο δίκτυο 3G+.