Αναβάθμιση Υπηρεσιών Internet

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 15, 2015

Η ΜΤΝ αναβαθμίζει το δίκτυό της και χαρίζει μέχρι και διπλάσιες ταχύτητες δικτύου στους υφιστάμενους χωρίς επιπρόσθετη χρέωση!. 

Η ΜΤΝ συνεχίζει να δίνει περισσότερα στους συνδρομητές της αναβαθμίζοντας το δίκτυό ευρυζωνικών υπηρεσιών της και προσφέρει στους υφιστάμενους συνδρομητές της μέχρι και διπλάσιες ταχύτητες internet, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο μηνιαίο τους πάγιο.

Η αναβάθμιση έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλος Φεβρουαρίου 2016. Έτσι, από τον Μάρτιο του 2016, όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και internet της MTN σε πλάνα ΜΤΝ Unlimited Telephony & Internet και ΜΤΝ Internet, θα έχουν στη διάθεση τους μέχρι και διπλάσιες ταχύτητες διαδικτύου, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε διαδικασία ενεργοποίησης ή ρύθμισης του εξοπλισμού.    

Με την αναβάθμιση αυτή όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα μεταφέρονται αυτόματα στα νέα αναβαθμισμένα πλάνα μεγαλύτερων ταχυτήτων, εντελώς δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υφιστάμενα και τα νέα πλάνα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της MTN.

Η ΜΤΝ σου προσφέρει πάντα περισσότερα: εξελίσσει το ήδη προηγμένο δίκτυο της συνεχώς, για να προσφέρει στους συνδρομητές της ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες και ακόμη καλύτερη εμπειρία πλοήγησης μέσω του δικτύου της!