Εντυπωσιακές ταχύτητες με το δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ Business

Δημοσίευση: Σεπτέμβριος 25, 2017

H ΜΤΝ διαθέτοντας το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών έκτασης που ήδη υπερβαίνει τα 1.000 χλμ. πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, δίνοντας νέες επιλογές στους επιχειρηματικούς πελάτες της MTN Business. Όλες οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους μπορούν χάρη στις υπηρεσίες και στα προϊόντα που προσφέρονται μέσω του δικτύου  οπτικών ινών της MTN Business να απολαύσουν γρήγορη, αξιόπιστη και πιο οικονομική σύνδεση στο διαδίκτυο, υπηρεσίες συνδεσιμότητας καθώς και προηγμένες λύσεις σταθερής τηλεφωνίας.

Το υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ καλύπτει πλήρως όλες τις πόλεις της Κύπρου και τις αγροτικές περιοχές γύρω από τα αστικά κέντρα, επιτρέποντας πλήρη συνδεσιμότητα σε κάθε πόλη και μεταξύ των πόλεων. Οι επιχειρηματικοί πελάτες της ΜΤΝ Business αξιοποιώντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που φέρνει το δίκτυο οπτικών ινών απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα και εγγυημένη διαθεσιμότητα η οποία δεν επηρεάζεται από παράγοντες όπως καιρικά φαινόμενα ή αυξημένη παράλληλη χρήση του δικτύου από άλλους χρήστες.

Η MTN Business προσφέρει εγγυημένες και υψηλές συμμετρικές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, εξασφαλίζοντας υψηλότερη ποιότητα και υποστηρίζοντας απαιτητικές λύσεις συνδεσιμότητας των επιχειρήσεων μέσω καινοτομικών τεχνολογικών λύσεων μέσω της υπηρεσίας  Symmetric Internet Access. Παράλληλα, η υπηρεσία Business Internet  Access προσφέρεται και αυτή μέσω του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, καλύπτοντας τις ανάγκες οποιασδήποτε εταιρείας, ανεξαρτήτως μεγέθους, με προνομιακή τιμή.

Χάρη στην παρουσία της οπτικής ίνας εντός των εγκαταστάσεων της κάθε επιχείρησης, πέρα από την γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, οι εταιρικοί πελάτες της  ΜΤΝ Business  απολαμβάνουν υπηρεσίες συνδεσιμότητας μεταξύ διαφορετικών σημείων, με μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα. Επιπρόσθετα, η MTN Business αξιοποιεί το δίκτυο οπτικών ινών για να προσφέρει και  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας (Cloud Business Telephony and SIP Trunk).

Η MTN Business προσφέρει τη δυνατότητα στους επιχειρηματικούς της πελάτες να  αποκτήσουν  σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές, αυξάνοντας την αποδοτικότητά τους και αποκτώντας το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους. Οι επιχειρηματικοί πελάτες απολαμβάνουν υπηρεσίες μετάδοσης φωνής, βίντεο και δεδομένων, στηριζόμενοι στο σύγχρονο δίκτυο της ΜΤΝ. Παράλληλα, το δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν ισχυρές επικοινωνιακές λύσεις, αξιοποιώντας υψηλής εμβέλειας συχνότητες.

Για άλλη μια φορά η ΜΤΝ πρωτοπορεί στις τηλεπικοινωνίες και προσφέρει στις επιχειρήσεις καινοτομικές υπηρεσίες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΜΤΝ Business βρίσκονται διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.mtnbusiness.com.cy, στην Γραμμή Υποστήριξης Επιχειρηματικών Πελατών της MTN Business στο 131 ή σε ένα από τα ειδικευμένα επιχειρηματικά κέντρα εταιρικής υποστήριξης πελατών, τα MTN Business Centers  που βρίσκονται στη Λευκωσία και τη Λεμεσό.