Η ΜΤΝ προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας στο Run in Colour την πιο διασκεδαστική εκδήλωση που έγινε στην Κύπρο

Δημοσίευση: Οκτώβριος 5, 2015

Η ΜΤΝ είναι μεγάλος χορηγός του Run in Colour, της εκδήλωσης που περιλαμβάνει 5 χιλιόμετρα τρέξιμο ή περπάτημα γεμάτα εμπειρία από χρώματα προσκαλεί όλους να συμμετέχουν και να στηρίξουν το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου!

Με το σύνθημα JOIN THE FUN η ΜΤΝ προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας, ως μεγάλος χορηγός του Run in Colour. Η διεθνής εκδήλωση Run in Colour Τρέξε Μέσα στο Χρώμα - που αποτελείται από 5 χιλιόμετρα τρέξιμο ή βάδισμα διοργανώνεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού στις 17 Οκτωβρίου στις 3 το απόγευμα.
Στην πολύχρωμη εκδήλωση Run in Colour οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τη διαδρομή χρωμάτων και ένα super μουσικό φεστιβάλ ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους για τη στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν μέσα από τα χρώματα και την εμπειρία της ΜΤΝ αφού η εταιρία υιοθέτησε εξολοκλήρου έναν από τους σταθμούς χρωμάτων στο πλαίσιο της στήριξής της στο Run in Colour.
Ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip Van Dalsen δήλωσε «Η ΜΤΝ τρέχει με ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες και στο Run in Colour όσο τρέξουν μέσα από τον σταθμό της ΜΤΝ θα ζήσουν την εμπειρία της. Στην ΜΤΝ συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα που εισάγονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στηρίζουν πραγματικά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Είμαστε ακόμα περισσότερο ευαισθητοποιημένοι όταν η προσπάθεια έχει αποστολή τη συμπαράσταση προς τα παιδιά. Η ΜΤΝ στις 17/10 θα πλημμυρίσει το κοινό στα χρώματα με στόχο να ανοίξει ένα παράθυρο ελπίδας για τα παιδιά του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τώρα το εισιτήριό τους διαδικτυακά στο www.runincolour.com σε όλες τις πόλεις σε κεντρικά σημεία πώλησης. Με την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστική μπλούζα Run in Colour, προστατευτικά γυαλιά και φυσικά....χρώμα!

- Λεμεσός - Περίπτερο Άγιος Νικόλαος ή σε ένα περίπτερο SO-EASY
- Πάφος - Περίπτερο Time-Out
- Λάρνακα - Περίπτερο Τζιοβάνι
- Λευκωσία - Περίπτερο Οκτάγωνο.

Το Run in Colour δημιουργήθηκε για να παρακινήσει τους ανθρώπους κάθε ηλικίας να βγουν από τα σπίτια τους, να αλλάξουν συνήθειες και να μπουν στη δράση. Οι συμμετέχοντες τρέχουν ή περπατούν 5 χιλιόμετρα και σε κάθε χιλιόμετρο γίνονται πολύχρωμοι μέσα από ειδικούς σταθμούς με χρώματα. Αποκορύφωμα της εκδήλωσης Run in Colour είναι ένα πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ με γνωστούς καλλιτέχνες από την Κύπρο και την συμμετοχή του OFF για πρώτη φορά στην Κύπρο. Στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης βρίσκονται όλες οι πληροφορίες. Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για το Παιδοογκολογικό Τμήμα.
Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα, στο Run in Colour, την πιο διασκεδαστική εκδήλωση που έγινε ποτέ στην Κύπρο, οι συμμετέχοντες θα ζήσουν την εμπειρία της διασκέδασης, μουσικής, τρεξίματος και χρωμάτων!
Περισσότερα στο www.facebook.com/runincolour