Η ΜΤΝ, περήφανος χορηγός του ΑΠΟΕΛ, μαζί του και στην γιορτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος

Δημοσίευση: Μάιος 13, 2013

 

Η ΜΤΝ, Μέγας Χορηγός του ΑΠΟΕΛ, συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κύπρου και μοιράζεται μαζί του τη χαρά της μεγάλης επιτυχίας!

Η ΜΤΝ γιόρτασε μαζί με τους παίκτες, την προπονητική ομάδα, το διοικητικό συμβούλιο και τους χιλιάδες φίλους τoυ ΑΠΟΕΛ σε μια μεγαλειώδη γιορτή, με παιχνίδια, διαγωνισμούς και συλλεκτικά δώρα για όλους.

Με ποδοσφαιράκια στην είσοδο του γηπέδου και στον χώρο των επισήμων, το φανταστικό παιχνίδι Shoot & Win όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στην εκτέλεση πέναλτι κερδίζοντας δώρα όπως συλλεκτικά λευκώματα και DVDs με την περσινή πορεία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη, καπελάκια και συλλεκτικά κασκόλ καθώς και με την παρουσία του κινητού της καταστήματος, η ΜΤΝ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι παραμένει δίπλα στον ΑΠΟΕΛ και μοιράζεται τις μοναδικές αυτές στιγμές του πρωταθλήματος με όλους τους φίλους του.

Η ΜΤΝ είναι ο Μέγας Χορηγός  του ΑΠΟΕΛ για το κυπριακό πρωτάθλημα έως και το 2015. Υποστηρίζει σταθερά την πορεία της ομάδας προς την κορυφή από το 2007.