Η ΜΤΝ Business παρουσιάζει το πρόγραμμα συναυλιών Μαρινέλλας, Ρέμου, Νικολόπουλου στην Κύπρο

Δημοσίευση: Ιούνιος 3, 2016

MTN Business - Remos-Marinella

Η MTN Business είναι ο μέγας χορηγός του προγράμματος συναυλιών που θα απολαύσει το κοινό της Κύπρου αυτό το καλοκαίρι: Η θρυλική Μαρινέλλα, με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχιών θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με τον αγαπημένο Αντώνη Ρέμο και τον κορυφαίο δημιουργό Χρήστο Νικολόπουλο να διευθύνει με το μπουζούκι του. Το αναλυτικό πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Παρασκευή στις 3 Ιουνίου στο Social House στη Λευκωσία από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 4 Ιουνίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο στη Λάρνακα και στις 5 και 6 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία.

Ο επικεφαλής της MTN Business, Ανδρέας Νεοκλέους, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την καλύτερη ομάδα καλλιτεχνών που έχει έρθει ποτέ στην Κύπρο. Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια τους και ανυπομονούμε να τους δούμε από κοντά στις πόλεις μας. Με τον τρόπο αυτό η ΜΤΝ Business υπενθυμίζει την παρουσία της. Μια παρουσία που διαρκώς διευρύνεται καθώς αυτή αναδεικνύεται σε έναν αξιόπιστο, ολοκληρωμένο συνεργάτη τεχνολογίας για κάθε επιχείρηση».

ΜΤΝ Business, ο επιχειρηματικός βραχίονας της ΜΤΝ, αποτελεί την πρώτη πρόταση της αγοράς για παροχή αποκλειστικών επιχειρηματικών λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, οι οποίες στηρίζονται στο σύγχρονο, ιδιόκτητο οπτικό δίκτυο της ΜΤΝ. Με την απόκτηση της κυπριακής εταιρείας πληροφορικής IBS, ηMTN Business έχει επεκταθεί στις υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών.

Έτσι οι εταιρικοί πελάτες της MTN Business απολαμβάνουν αξιόπιστες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, βασισμένη στο ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο ΜΤΝ4G, και ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής που προσφέρει η MTN Business.