Τέσσερα νέα μουσικά κανάλια στην MTN TV

Δημοσίευση: Σεπτέμβριος 8, 2017

Η ΜΤΝ συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενο της MTN TV εντάσσοντας τέσσερα νέα μουσικά κανάλια στην τηλεοπτική της πλατφόρμα - Kiss, Kerrang!, Magic και Box Hits. Τα κανάλια αυτά είναι ήδη διαθέσιμα και εκπέμπουν μόνο στην πλατφόρμα της MTN TV, προσφέροντας ακόμη περισσότερες στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους συνδρομητές της.

Οι συνδρομητές της ΜΤΝ TV έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικό μουσικό θέαμα από τα πιο κάτω κανάλια:

  • Το Kiss ταξιδεύει τους τηλεθεατές σε διάφορα είδη μουσικής, όπως Hip Hop, RnB και Pop, «χορεύοντας» τους στους ρυθμούς παλιών αγαπημένων αλλά και καινούριων κομματιών.
  • Το Kerrang! είναι το μουσικό κανάλι που καλύπτει τους φανατικούς της σύγχρονης Rock, Punk και Metal μουσικής αλλά και των αξέχαστων κλασικών κομματιών της Rock.
  • Το Magic προσφέρει τον απόλυτο μουσικό τρόπο για να ανέβει η διάθεση, με διάφορα αγαπημένα hits με τα οποία μεγάλωσαν (και μεγαλώνουν) πολλές γενεές μέχρι και σήμερα.
  • Το Box Hits παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή κομμάτια Pop και RnB από την τελευταία δεκαετία αλλά είναι επίσης και ένας οδηγός για τους πιο «hot» καλλιτέχνες του σήμερα.

Τα νέα μουσικά κανάλια, που πλέον καλύπτουν όλα τα γούστα μουσικής, προσφέρονται και στα δύο πακέτα της ΜΤΝ TV (Standard και Complete) ενώ είναι διαθέσιμα και στο TV Go μαζί με τις δυνατότητες για Record και Replay.

Μέσω του TV Go οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν διαφορετικά προγράμματα ταυτόχρονα (Multiview) στο σπίτι, αλλά και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κανάλια και έξω από το σπίτι, μέσα από το tablet ή το smartphone, κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή σε συσκευές iOS και Android.

H MTN TV προσφέρει ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, με πάνω από 40 τοπικά και διεθνή κανάλια αλλά και πλούσιο κινηματογραφικό και αθλητικό θέαμα μέσα από τα κανάλια Novacinema και Novasports.