Ακόμη περισσότερο καλοκαιρινό θέαμα με Novasummer στην MTN TV!

Δημοσίευση: Ιούνιος 29, 2017

Η συναρπαστική εμπειρία ΜΤΝ ΤV γίνεται ακόμη πιο θεαματική με την έναρξη λειτουργίας του νέου καναλιού Novasummer!

Το νέο Novasummer το οποίο θα τρέχει για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, προσφέρει καλοκαιρινές αποδράσεις με διάφορες κινηματογραφικές επιλογές για όλη την οικογένεια.

Κάθε βράδυ προβάλλονται δύο ταινίες διαδοχικά από τις 21:30 ενώ μια ξεχωριστή σειρά ταινιών (sequels) ανά μήνα, κάθε Τετάρτη από τις 23:15.

Για τον Ιούνιο, οι συνδρομητές της MTN TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την τριλογία των ταινιών Κώδικας Da Vinci, Angels & Demons και το ολοκαίνουριο Inferno. Στη συνέχεια, τον Ιούλιο θα προβληθεί η κωμική τριλογία του Χόλυγουντ Ghostbusters και τον Αύγουστο οι τέσσερεις θρυλικές ταινίες Lethal Weapon.

Στην MTN TV οι συνδρομητές μπορούν να ταξιδέψουν στο πλούσιο αθλητικό και κινηματογραφικό θέαμα των καναλιών NovaCinema και Novasports.

Στο NovaCinema, οι οπαδοί του Game of Thrones αναμένεται να καθηλωθούν στις οθόνες τους με τον νέο κύκλο της σειράς που θα μεταδίδεται ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ και αρχίζει στις 16 Ιουλίου. Μπορούν να χαλαρώνουν παράλληλα με μια μεγάλη ποικιλία ταινιών, ντοκιμαντέρ και σειρών.

Στο Novasports οι φίλοι του ποδοσφαίρου, της καλαθόσφαιρας, των μηχανοκίνητων σπορτς και του αθλητισμού γενικά περιμένουν με αγωνία τις συναρπαστικές αναμεταδόσεις που θα επίκεινται.

Η MTN συνεχίζει να δίνει πάντα περισσότερα προσφέροντας, με την ΜΤΝ TV, μια νέα συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας στους συνδρομητές της.