Αποστολή μηνιαίου λογαριασμού μέσω e-mail!

Δημοσίευση: Οκτώβριος 10, 2013

Στην ΜΤΝ δεσμευόμαστε να δίνουμε πάντα περισσότερα στους συνδρομητές μας, στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούμε. Με κύριο μέλημά μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας και την προστασία του περιβάλλοντος, υιοθετούμε άμεσα σύγχρονες πρακτικές μεθόδους που δείχνουν έμπρακτα την αφοσίωσή μας στη δέσμευση αυτή.

Έτσι, εφαρμόζουμε ένα καινοτόμο, φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και πρακτικό τρόπο αποστολής του μηνιαίου σας λογαριασμού. Από τον Δεκέμβριο 2013 (για τον λογαριασμό Νοεμβρίου) θα μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν τον μηνιαίο σας λογαριασμό στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail). Με την κίνηση αυτή εξοικονομούνται τόνοι χαρτιού και συμβάλλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντός μας.

Για να αρχίσετε να λαμβάνετε τον λογαριασμό σας ηλεκτρονικά, δηλώστε απλά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail):

• καλώντας το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 136 ή
  • με επίσκεψη στο πλησιέστερο MTN Store

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τον μηνιαίο σας λογαριασμό μέσω ταχυδρομείου, τότε  δεν απαιτείται οποιαδήποτε ενημέρωση προς την ΜΤΝ. Παρακαλώ σημειώστε ότι από τον Δεκέμβριο 2013 (για το λογαριασμό Νοεμβρίου), θα εφαρμόζεται χρέωση διαχείρισης €1.00 (συμπ. ΦΠΑ) για την αποστολή του μηνιαίου σας λογαριασμού μέσω ταχυδρομείου.

Δηλώστε τώρα την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να λαμβάνετε τον λογαριασμό ηλεκτρονικά!