Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στους 1.100 μαθητές των δημοτικών σχολείων Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας από την ΜΤΝ!

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 18, 2013

Αυτά τα Χριστούγεννα, η ΜΤΝ φρόντισε κανένα παιδί να μη στερηθεί τη χαρά των γιορτών: Έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές των δημοτικών σχολείων των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, να απολαύσουν δωρεάν δύο παραστάσεις του παιδικού μιούζικαλ «Άρα Μάρα Κουκουνάρα», που χορηγεί η ΜΤΝ, κάνοντας τους ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο δώρο!

Την παράσταση παρακολούθησαν 1.100 μαθητές της Έκτης και Πέμπτης δημοτικού των ΖΕΠ από όλη την Κύπρο: Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου, οι οποίοι πήραν συμβολικά δωράκια γι’ αυτούς κα τα σχολεία τους από την ΜΤΝ. Οι μαθητές μεταφέρθηκαν από τα σχολεία στο θέατρο με ιδιωτικά λεωφορεία των οποίων το κόστος ανέλαβε εξολοκλήρου η ΜΤΝ.

Παρόντες στην παράσταση ήταν ο CEO της ΜΤΝ, κ. Philip Van Dalsen, ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Παναγιώτης Κύρου και ο σκηνοθέτης κ. Γιώργος Τσιάκκας οι οποίοι ευχαρίστησαν την ΜΤΝ για την προσφορά της στους μαθητές και στο θεατρικό σύνολο.

Ο CEO της ΜΤΝ ανάφερε σχετικά: «Στην MTN γνωρίζουμε πολύ καλά τις οικονομικές δυσχέρειες που ορισμένοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν και το πώς αυτές επηρεάζουν και τα παιδιά. Σήμερα, κάνουμε ένα δώρο σε 1.100 μαθητές σχολείων των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας. Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο, μια ψυχαγωγική και πολιτιστική εμπειρία. Αυτό το δώρο είναι ο τρόπος μας να πούμε ευχαριστώ για την υποστήριξή σας αυτό το χρόνο και να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά θα νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων».

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και προσφέρει την ευκαιρία σε όλους για αξέχαστα Χριστούγεννα.