Δωρεά tablets σε σχολεία

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 7, 2015

 

tablets PR photo

Η ΜΤΝ ενισχύει την ψηφιακή εκπαίδευση με tablets στα σχολεία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της ΜΤΝ για την ομαλή ένταξη των πολιτών στην ψηφιακή εποχή, η εταιρία ξεκινά ένα πρόγραμμα ενίσχυσης του εξοπλισμού των σχολείων με tablets, προσφέροντας έτσι σε εκπαιδευτικούς και μαθητές δημοτικών σχολείων τη δυνατότητα πιο ουσιαστικής αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στη διδακτική πράξη σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Τα έξι πρώτα δημοτικά σχολεία που απέκτησαν τα πρώτα 12 Samsung Galaxy Tab E 9.6’’ επιλέχθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με βάση τις ανάγκες τους σε ψηφιακό εξοπλισμό.

Στόχος της ενέργειας είναι η προώθηση της ψηφιακής εκπαίδευσης και της εξατομικευμένης διδασκαλίας. Η χρήση των tablet θα προάγει την ενεργό συμμετοχή των μαθητών στη διαμόρφωση της εξέλιξης του μαθήματος και θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να οπτικοποιούν σε πραγματικό χρόνο όλα όσα διαβάζουν.

Ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip Van Dalsen δήλωσε «Στην ΜΤΝ εργαζόμαστε για την ένταξη της Κύπρου στην ψηφιακή εποχή. Σε αυτήν την πορεία κανείς δεν πρέπει να μείνει πίσω. Τα σχολεία μας πρέπει να μπουν στην πρωτοπορία αυτής της προσπάθειας. Γνωρίζοντας την προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας σε αυτόν τον τομέα, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Επενδύοντας στη νέα γενιά επενδύουμε στο μέλλον της Κύπρου».

Τα σχολεία που έλαβαν τα tablets είναι:

  • Δημοτικό Σχολείο Ελένειο
  • Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Στροβόλου
  • Δημοτικό Σχολείο Παλουριώτισσας Β' Κ.Α.
  • Δημοτικό Σχολείο Παλουριώτισσας Β' Κ.Β.
  • Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας Β' 
  • Δημοτικό Σχολείο Αγ. Σπυρίδωνα Στροβόλου

Η ΜΤΝ προσφέρει πάντα περισσότερα: δεσμεύεται στην προσπάθεια να βοηθήσει τα σχολεία να εντάξουν τις νέες τεχνολογίες στην καθημερινότητά τους και τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.