Το κυπριακό Startup κίνημα μεγαλώνει με το Open Coffee Cyprus και την υποστήριξη της ΜΤΝ

Δημοσίευση: Απρίλιος 30, 2014

Τo Open Coffee Cyprus, η γνωστή πλατφόρμα επικοινωνίας για την startup, επιχειρηματική και τεχνολογική κοινότητα της Κύπρου πραγματοποιείται αύριο, στις 23 Απριλίου με την υποστήριξη της ΜΤΝ! Η startup επιχειρηματικότητα συναντάται, δικτυώνεται και καλωσορίζει στη σκηνή το Pioneers Festival, το Lean Startup Machine και κυπριακά Startups στο Melina Merkouri Hall, Πύλη Αμμοχώστου, στις 18:00.

Το Open Coffee Cyprus πραγματοποιείται με θέμα “The Startup Movement is Growing”.

Ομιλητές είναι:

Andreas Tschas

Ο Andreas Tschas Co-founder του Pioneers Festival στη σκηνή του Open Coffee Cyprus. To Pioneers Festival γίνεται κάθε χρόνο στο Παλάτι της Βιέννης με περισσότερες από 2.500 συμμετοχές και είναι από τα μεγαλύτερα startup events στην Ευρώπη. Εκεί κάθε νέος επιχειρηματίας φεύγει με πολύτιμη γνώση, εμπειρίες, μυστικά, επαφές με επενδυτές, κάνοντας το επόμενο βήμα για την startup του.

Desi Saran

O Eric Ries μετέτρεψε το παγκόσμιο best seller του The Lean Startup σε ένα παγκόσμιο κίνημα νέων καινοτόμων επιχειρηματιών με σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο που χτίζονται οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα. Ο Desi Saran, από την Core ομάδα του Lean Startup Machine, εγκαινιάζει την πρώτη εφαρμογή του LSM στην Κύπρο στο Open Coffee Cyprus.

CY Startup Movement

Funifi, TeachnGo, Socialicious, Ubinec, Tellalis DIYful, Viridom, Social Airways, Heart Cyprus: Οι κυπριακές startups που ταξίδεψαν στο εξωτερικό επιστρέφουν με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες και πολύτιμα μηνύματα για το πώς μπορεί το κυπριακό Startup Movement να μεγαλώσει!

Το Open Coffee Cyprus στηρίζει πάντα η ΜΤΝ. Η ΜΤΝ πρώτη πίστεψε στις απεριόριστες δυνατότητες των νέων Κυπρίων επιχειρηματιών και στήριξε μια σειρά πρωτοβουλίες για την τεχνολογική κοινότητα και τη νεανική επιχειρηματικότητα με πλατφόρμες, όπως το Open Coffee Cyprus, το STARTup LiVE Cyprus, το πρώτο πανευρωπαϊκό τριήμερο για την εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών, το Startup Weekend Cyprus, τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση που αναδεικνύει την startup επιχειρηματικότητα στην Κύπρο.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα: ανοίγει το δρόμο της ψηφιακής εποχής στη νέα γενιά της Κύπρου.