Αυτά τα Χριστούγεννα συνδεθείτε με ΜΤΝ και πάρτε 40% έκπτωση σε smartphone!

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 6, 2017

Η ΜΤΝ πρωτοπορεί και αυτά τα Χριστούγεννα με μία εκπληκτική προσφορά. Όσοι μεταφέρουν τον αριθμό τους σε MTN 4G Smart πλάνο επωφελούνται έκπτωσης μέχρι και 40% στο smartphone της επιλογής τους. Ελάτε στην ΜΤΝ τώρα και πάρτε smartphone με έκπτωση μέχρι και 40% και χωρίς σεντ αρχικά, καθώς και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 ολόκληρους μήνες.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε το κορυφαίο iPhone 8 Plus 64GB με 40% έκπτωση και χωρίς σεντ αρχικά, μαζί με το MTN 4G Smart Unlimited Plus 6GB, όλα με μόνο  €59.90 το μήνα. Όσοι είστε πιστοί στα Android κινητά, τότε με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της MTN παίρνετε το εκπληκτικό Samsung Galaxy S8 με 40% και χωρίς σεντ αρχικά  μαζί με το ΜΤΝ 4G Smart Unlimited Plus 6GB, όλα με μόνο €51.90 το μήνα. 

H προσφορά ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές για ανανεώσεις σε συγκεκριμένα πλάνα συμβολαίου. 

Αυτά τα Χριστούγεννα συνδεθείτε με ΜΤΝ για να απολαμβάνετε το δίκτυο ΜΤΝ 4G όπου και αν βρίσκεστε και πάρτε smartphone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με μέχρι και 40% έκπτωση μαζί με MTN 4G Smart πλάνο, όλα με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι 7.1.2018 στα καταστήματα ΜΤΝ, Stephanis και σε επιλεγμένους συνεργάτες. Ισχύει μέγιστη έκπτωση €400.