Σχέδιο All In One Bonus για Συνδρομητές ΜΤΝ PayAsYouGo

Δημοσίευση: Νοέμβριος 14, 2013

H ΜΤΝ ανταποκρίνεται για άλλη μια φορά στις ανάγκες του καταναλωτή προσφέροντάς του περισσότερα στην καθημερινή του επικοινωνία. Η ΜΤΝ με το All in One Bonus, το νέο σχέδιο Bonus της καρτοκινητής MTN PayAsYouGo, δίνει στους συνδρομητές της ΚΑΙ δωρεάν χρόνο ομιλίας ΚΑΙ δωρεάν γραπτά μηνύματα ΚΑΙ δωρεάν όγκο δεδομένων για πρόσβαση στο διαδίκτυο.


Συγκεκριμένα, με το All in One Bonus, όλοι οι συνδρομητές ΜΤΝ PayAsYouGo λαμβάνουν με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας αξίας €10 και άνω, μέχρι 400 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας (εντός δικτύου ΜΤΝ) ΚΑΙ μέχρι 750 δωρεάν SMS ΚΑΙ μέχρι 150 δωρεάν ΜΒ.


Για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία και να μεταφερθούν στο σχέδιο All In One Bonus, οι συνδρομητές MTN PayAsYouGo, θα πρέπει απλά να στείλουν τη λέξη ΟΝ με γραπτό μήνυμα στο 8050.


Για να συνδεθούν οι καταναλωτές με MTN PayAsyouGo και να απολαμβάνουν τα οφέλη του νέου σχεδίου All in One Bonus, μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους πακέτο σύνδεσης με μόνο €2 από οποιοδήποτε MTN Store, το MTN e-Store, επιλεγμένους αντιπροσώπους και περίπτερα.


Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα: Συνεχίζει να παρέχει προσιτές και οικονομικές λύσεις και να προσφέρει τα μεγαλύτερα προνόμια στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας.