Θεατρική παράσταση το χριστουγεννιάτικο δώρο της ΜΤΝ σε 1.100 μαθητές δημοτικών σχολείων ΖΕΠ

Δημοσίευση: Δεκέμβριος 22, 2014

Αυτά τα Χριστούγεννα η ΜΤΝ έδωσε την ευκαιρία σε 1.100 μαθητές δημοτικών σχολείων των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας απ’ όλη τη Κύπρο να απολαύσουν δωρεάν μια υπέροχη παιδική θεατρική παράσταση

Η «Καστανομαλλούσα», σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαΐδη, από το Θέατρο ΛΕΞΗ του Γιώργου Τσιάκκα, δόθηκε στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Εκεί παρευρέθηκαν μαθητές από τα είκοσι σχολεία ΖΕΠ της Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Λεμεσού και Πάφου. Στο τέλος των θεατρικών παραστάσεων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ηθοποιούς από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες. Η ΜΤΝ κάλυψε όλα τα έξοδα και των δύο παραστάσεων καθώς και τα λεωφορεία για την μεταφορά τους. Επίσης χάρισε στα παιδιά δώρα και πρωινό γεύμα.

Παρών στην παράσταση ήταν και ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip Van Dalsen, ο οποίος δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή για όλους και δεν έχουμε δικαίωμα να στερήσουμε τη χαρά των γιορτών από κανένα παιδί. Είναι τιμή μας που 1.100 οικογένειες μας επέτρεψαν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο:  να συνοδεύσουμε τα παιδιά τους σε μια εκπληκτική παιδική θεατρική παράσταση και να περάσουμε μαζί μια όμορφη μέρα».

Στην συνέχεια ο κ. Ελπιδοφόρος Νεοκλέους, ∆ιευθυντής ∆ημοτικής Εκπαίδευσης, ανέφερε: « Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ΜΤΝ για τις δύο θεατρικές παραστάσεις, τη μεταφορά των παιδιών και την προσφορά προγεύματος στα 1.100 παιδιά που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία που ανήκουν σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας. Συγχαίρω όλους όσους έχουν συμβάλει στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας που κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά ο τόπος, η προσφορά αυτή έρχεται να καλύψει μέρος της οποιασδήποτε ανισότητας που παρατηρείται».

Η οικογένεια της ΜΤΝ είναι πολύ χαρούμενη που έχει την ευκαιρία να μοιράσει άφθονα χαμόγελα στα παιδιά που τα χρειάζονται περισσότερο!